Wie wij zijn

Nieuw-Hollands Energiebedrijf is opgericht door twee Nederlandse ondernemers die hun kennis en ervaring hebben opgedaan bij diverse energie-adviesbureaus en energieleveranciers. Door elders in de keuken te hebben gekeken weten wij vooral wat er beter kan voor uw bedrijf op energiegebied. Daarom handelen wij uw energiezaken beter en in uw voordeel af! Wij doen namelijk veel meer dan de gevestigde grote energieleveranciers die tegenwoordig overigens bijna allemaal in buitenlandse handen zijn. Wij informeren u bijvoorbeeld standaard over diverse energie kostenbesparingen binnen uw bedrijf.

Nieuw-Hollands Energiebedrijf kijkt dus verder dan alleen het tarief voor stroom en gas omdat dit slechts een onderdeel is van uw totale kosten voor energie. Wij zijn dus niet alleen leverancier maar ook uw partner in energie. U bent van harte welkom op ons kantoor in Almere om vrijblijvend van gedachten te wisselen over de vraag hoe u uw energiekosten nog beter onder controle kunt krijgen. Nu en in de toekomst.

callcenter

Neem contact met ons op

Bel 036 20 44 000
time_call

Liever teruggebeld worden?

Terugbelverzoek

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland-Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren. Wij leveren meer dan energie alleen.