Wie zijn wij?

Nieuw-Hollands Energiebedrijf is opgericht door twee Nederlandse ondernemers die hun kennis en ervaring hebben opgedaan bij energieadviesbureaus en energieleveranciers. Door elders af te kijken hoe het vooral niet moet, weten wij nu hoe het wél moet. Nieuw-Hollands Energiebedrijf biedt u een duurzame kans om hier ook van te profiteren.

Wij doen namelijk méér. Meer dan de traditionele spelers in de energiemarkt. Wij zetten een nieuwe standaard neer. Het contact met onze klanten beperkt zich namelijk niet alleen tot het eerste kennismakingmoment. Wij informeren onze klanten ook graag actief over kansen en praktische mogelijkheden die wellicht van toepassing kunnen zijn. Denk hierbij aan het verlagen van aansluitwaardes of voorlichting op het gebied van energiebelasting cumulatie.

Wij leveren groene stroom, en naast duurzaamheid, investeren wij ook graag in innovatie. Zo zijn wij bijvoorbeeld volop bezig om onze positie in te nemen op het gebied van slimme software, elektrisch rijden en zonnepanelen. Door strategische samenwerkingsverbanden met erkende installateurs, focussen wij ons aanbod op de toekomst.

Wij staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland-Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren. Wij leveren meer dan energie alleen.