Voor MKB en Grootbedrijf

Holland Energie is dé energiepartner voor bedrijven. Wij ondersteunen uw bedrijf volledig met juiste oplossingen voor verschillende energievraagstukken; van MKB bedrijf tot grootbedrijf.

Onze focus ligt op energie-kostenverlaging voor uw bedrijf. Daarom kijken wij verder in de energieketen dan alleen het energie leveringstarief.

Het tarief voor gas en stroom is slechts een onderdeel van uw totale energiekosten. Wij helpen u met het beheersen van prijsrisico’s door uw energie gespreid in te kopen met hulp van onze Market Desk specialisten.

Ook analyseren wij standaard diverse administratieve waardes zoals aansluitcapaciteiten en contractcapaciteiten zodat u nooit onnodig te veel betaalt netbeheerders of meedrijf.

Bovendien kunnen wij u volledig voorzien in uw laadoplossingen voor elektrisch vervoer en zonnepaneel systemen inclusief SDE subsidie aanvraag, het totale beheer van de installatie en het leveren van een goed afgestemd terugleveringscontract.

Geen vraag is ons te gek of wij hebben de oplossing voor u.

Holland Energie helpt u

Holland Energie helpt u met het  optimaliseren van uw energiehuishouding zodat u de vruchten daarvan plukt.  Alles onder 1 dak met 1 vast aanspreekpunt. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact met ons op

Wij staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Bel 036 20 44 000

Direct online afsluiten

Sluit direct online af.

Direct een vrijblijvende offerte?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Teruggebeld worden?

Liever teruggebeld worden?

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.