Dynamische EPEX elektriciteitsprijzen

De EPEX is de dagmarkt waar elektriciteit per uur wordt verhandeld. Vrijwel iedere leverancier van elektriciteit koopt in op deze beurs. De prijzen komen tot stand per uur en worden vervolgens gepresenteerd per dag.

Met een dynamisch contract ontvangt u de werkelijke energieprijs van het moment van verbruik. De prijzen variëren per dag maar zijn gemeten over een langere periode meestal lage

Prijsflexibiliteit met een dynamisch contract

Op basis van de EPEX prijs per uur sluit u een dynamisch energiecontract af bij Holland Energie. Met een dynamisch contract gebaseerd op dagmarktprijzen krijgt u een eerlijke inkoopprijs met een transparante opslag. Daarmee voorkomt u hoge risicopremies en andere opslagen die verwerkt zijn in een vaste prijs. Voor de afrekening van uw verbruik per uur dient er sprake te zijn van een afstandsuitlezing.

Flexibeleprijs Nieuw-Hollands Energiebedrijf

Dynamische LEBA gasprijzen

LEBA is de dagmarkt waar gas per dag wordt verhandeld. Vrijwel iedere gasleverancier koopt in op deze beurs. De prijzen worden op dag basis bepaald.

Met een dynamisch gascontract gebaseerd op dagmarktprijzen ontvangt u de werkelijke gasprijs van de betreffende dag. De prijzen variëren per dag maar zijn gemeten over een langere periode meestal lager dan de termijnmarkt.

Altijd scherpe energietarieven bij Holland Energie

Bij Holland Energie streven wij naar volle tevredenheid van onze klanten. Wij hebben daarom goede transparante voorwaarden en hanteren scherpe energietarieven tegen inkoopprijzen. Bij ons profiteert u altijd van de beste prijzen en CO2 neutrale stroom.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of heeft u nog vragen over de dagmarkt producten en onze energie abonnementen?

Neem dan direct contact op met onze energiespecialisten. Naast het dynamische prijs contract, kunt u ook kiezen voor onze overige energiecontracten zoals Vaste Prijs en het Clickcontract. Wij helpen u graag verder!

Holland Energie helpt u

Holland Energie helpt u met het  optimaliseren van uw energiehuishouding zodat u de vruchten daarvan plukt.  Alles onder 1 dak met 1 vast aanspreekpunt. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact met ons op

Wij staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Bel 036 20 44 000

Direct online afsluiten

Sluit direct online af.

Direct een vrijblijvende offerte?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Teruggebeld worden?

Liever teruggebeld worden?

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.