Onze Market Desk:

Adviseert u bij het opzetten van uw inkoopstrategie

Ondersteunt u bij het inkopen van energie

Informeert u over prijsschommelingen

Inkopen

Inkoopstrategie

De energiemarkt is altijd in beweging, moeilijk voorspelbaar en ook complex. Daarom biedt Nieuw-Hollands Energiebedrijf u de mogelijkheid gespreid in te kopen o.b.v. uw inkoopstrategie met het product E-click inclusief ondersteuning van de Market Desk.

E-Click product

Met de E-Click producten kunt u in meerdere delen uw energie volume voor elektriciteit of gas inkopen. Bijvoorbeeld in 4 clicks (delen) voor een bepaald leveringsjaar i.p.v. alles op 1 moment. Gespreid inkopen betekent risico spreiden. Wanneer en hoe vaak u gaat inkopen is afhankelijk van uw inkoopstrategie. Nieuw Hollands Energiebedrijf kan u helpen bij het opstellen van uw inkoopstrategie.

Market Desk

Wilt u een vrijblijvende persoonlijke

De experts van de Holland Energie Market Desk volgen de energiemarkt op dagelijkse basis en weten wat de laatste ontwikkelingen zijn op de (inter)nationale energiemarkt. Met deze kennis helpen wij u slimme inkoopbeslissingen te nemen en u te ondersteunen bij de inkoopstrategie die het beste bij uw bedrijf aansluit. Onze Market Desk:

  • Adviseert u bij het opzetten van uw inkoopstrategie
  • Ondersteunt u bij het inkopen van energie
  • Informeert u over prijsschommelingen

Holland Energie helpt u

Holland Energie helpt u met het  optimaliseren van uw energiehuishouding zodat u de vruchten daarvan plukt.  Alles onder 1 dak met 1 vast aanspreekpunt. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact met ons op

Wij staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Bel 036 20 44 000

Direct online afsluiten

Sluit direct online af.

Direct een vrijblijvende offerte?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Teruggebeld worden?

Liever teruggebeld worden?

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.