Elektriciteit en gas gespreid inkopen

Inkoopstrategie

De energiemarkt is altijd in beweging, moeilijk voorspelbaar en ook complex. Daarom biedt Nieuw-Hollands Energiebedrijf u de mogelijkheid gespreid in te kopen o.b.v. uw inkoopstrategie met het product E-click inclusief ondersteuning van de Market Desk.

E-Click product

Met de E-Click producten kunt u in meerdere delen uw energie volume voor elektriciteit of gas inkopen. Bijvoorbeeld in 4 clicks (delen) voor een bepaald leveringsjaar i.p.v. alles op 1 moment. Gespreid inkopen betekent risico spreiden. Wanneer en hoe vaak u gaat inkopen is afhankelijk van uw inkoopstrategie. Nieuw Hollands Energiebedrijf kan u helpen bij het opstellen van uw inkoopstrategie.

Market Desk

De experts van de Holland Energie Market Desk volgen de energiemarkt op dagelijkse basis en weten wat de laatste ontwikkelingen zijn op de (inter)nationale energiemarkt. Met deze kennis helpen wij u slimme inkoopbeslissingen te nemen en u te ondersteunen bij de inkoopstrategie die het beste bij uw bedrijf aansluit. Onze Market Desk:

  • Adviseert u bij het opzetten van uw inkoopstrategie
  • Ondersteunt u bij het inkopen van energie
  • Informeert u over prijsschommelingen
callcenter

Neem contact met ons op

Bel 036 20 44 000
time_call

Liever teruggebeld worden?

Terugbelverzoek

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland-Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.