Welke informatie kunt u zien?

Via het tabblad ‘home’ ziet u in één oogopslag een verbruiksmeter staan met daaronder een tabel met het elektriciteits- en/of gasverbruik van de laatste week. Als u langer dan een jaar klant bent, geven de meters aan hoe u het dit jaar doet vergeleken met afgelopen jaar. Daaronder ziet u ook direct of u meer of minder heeft verbruikt dan verwacht.

Inzicht in uw verbruik

Door een periode te selecteren, ziet u uw werkelijke verbruik en evt. teruglevering per maand, dag, uur en zelfs per kwartier. Hierdoor kunt u tijdig anticiperen en zal het bedrag op uw jaarrekening nooit meer een verrassing zijn. Want een lager verbruik staat gelijk aan een lagere energierekening!

Data

De data die zichtbaar is in uw EnergieVerbruiksManager is gebaseerd op de gegevens uit uw slimme meter, het KNMI en in de toekomst meer bronnen. Als er verbruik van een jaar geleden bekend is, wordt deze ook zichtbaar in de EVM. U kunt dan vergelijken hoe uw verbruik en teruglevering is t.o.v. het vorige jaar.

Heeft u vragen of heeft u problemen met inloggen? Neem dan contact op met onze klantenservice op het telefoonnummer 036 20 44 000. Wij helpen u graag!

Holland Energie helpt u

Holland Energie helpt u met het  optimaliseren van uw energiehuishouding zodat u de vruchten daarvan plukt.  Alles onder 1 dak met 1 vast aanspreekpunt. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact met ons op

Wij staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Bel 036 20 44 000

Direct online afsluiten

Sluit direct online af.

Direct een vrijblijvende offerte?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Teruggebeld worden?

Liever teruggebeld worden?

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.