Aanmelden

Profiteer direct van lagere energiekosten!

U zit verder nergens aan vast en kunt weg wanneer u wilt.

Sluit snel online uw dynamische contract af tegen inkoopprijzen.

Online afsluiten

Tarieven

De voordelen van een dynamische prijs:

  • Gas en stroom tegen inkoopprijzen
  • Maximale transparantie en gratis energieprijzen app
  • Dynamische prijs vaak lager dan variabele of vaste prijs*
  • Standaard CO2 neutrale stroom
  • Vast contactpersoon op een direct vast nummer
  • Tal van andere waardevolle gratis energieadviezen

Online afsluiten

*In 2022 en 2023 is een dynamische prijs veel lager geweest dan een variabele of vaste prijs. Tot wel 40% goedkoper!

Sluit direct af en profiteer van dynamische prijzen op zakelijk MKB energie

Profiteer nu! Sluit uw dynamische energiecontract zeer voordelig af en bespaar direct op uw eenergiekosten. Wij regelen verder alles voor u zoals de opzegging bij uw huidige energieleverancier.

Direct afsluiten

Tarieven

Meer lezen +

Waarom een dynamisch contract?

Met een dynamisch contract krijgt u bij Holland Energie een eerlijke inkoopprijs met een transparante opslag. Daarmee voorkomt u hoge risicopremies en andere opslagen die verwerkt zijn in een vaste prijs. U krijgt de werkelijke energieprijs van het moment. De prijzen variëren per dag maar zijn gemeten over een langere periode meestal lager. Vooral nu – tijdens de energiecrises- zijn dagmarktprijzen gemiddeld significant lager dan de variabele tarieven die door de meeste energieleveranciers worden aangeboden. De dagmarktprijs is altijd de meest eerlijke prijs omdat je immers de markt volgt en niet op 1 moment je prijs bepaald.

Goedkope zakelijke energie bij Holland Energie

Wij van Holland Energie leveren goedkope energie aan zakelijke klanten, met de focus op MKB’ers. Bij ons ontvangt u het scherpste tarief tegen inkoopprijs op zakelijke contracten.
Door de jarenlange ervaring in de energiesector, weten wij precies waar zakelijke klanten behoefte aan hebben. Wij spelen in op het feit dat klanten naar een persoonlijke aanpak en transparante dienstverlening streven. Het is ons doel om op zoek te gaan naar ideale oplossingen voor uw energiezaken. Bij Holland Energie staat daarom het bouwen van persoonlijke relaties centraal. Ook kunt u altijd bij ons terecht met al uw zakelijke MKB vragen. Sluit daarom nu een zakelijk contract af en maak gebruik van onze ondernemerskorting!

De voordelen van Zakelijke MKB Energie

Bij Holland Energie kunt u een dynamisch contract afsluiten en profiteren van de vele voordelen. Zo krijgt u gegarandeerd onze inkooptarieven. Een ander voordeel van dit contract is dat u nu voordeliger uit bent met een dynamisch contract dan met een variabel contract. Daarnaast profiteert van onze CO2 neutrale stroom. Ook koppelen wij standaard een vast contactpersoon met een direct vast nummer aan u. Indien u behoefte heeft aan waardevolle MKB-energieadvies, dan staan wij voor u klaar. Door deze aanpak is het helder met wie u te maken heeft.

Sluit nu het dynamische contract af

Bij Holland Energie sluit u gemakkelijk en snel het dynamische contract af. Binnen een paar minuten is dit geregeld. Bekijk onze actievoorwaarden om te zien of u recht heeft op deze korting.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Bel ons op 036 20 44 000 of dien een terugbelverzoek in. Wilt u een offerte aanvragen? Dit is bij ons geheel vrijblijvend! We horen graag van u en tot snel.

Holland Energie helpt u

Holland Energie helpt u met het  optimaliseren van uw energiehuishouding zodat u de vruchten daarvan plukt.  Alles onder 1 dak met 1 vast aanspreekpunt. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact met ons op

Wij staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Bel 036 20 44 000

Direct online afsluiten

Sluit direct online af.

Direct een vrijblijvende offerte?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Teruggebeld worden?

Liever teruggebeld worden?

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.