Agrarische sector

Nieuw-Hollands Energiebedrijf is de energieleverancier voor de agrarische markt.

De belangen van agrarische ondernemers staan bij ons voorop. Wij weten wat speelt in de sector door jarenlange samenwerking* met verschillende soorten agrarische- en landbouwbedrijven. Daarom hebben wij speciaal afgestemde producten en diensten voor de melkveehouderij, varkenshouderij, pluimveehouderij en akkerbouw.

De voordelen op een rij:

  • Scherpe tarieven voor stroom en gas
  • Herprijs mogelijkheid voor stroom en gas
  • Standaard groene stroom
  • Goede service en ondersteuning
  • Flexibiliteit en maatwerkoplossingen
  • Kostenbesparingen op energiegebied
  • Oplossingen voor zonnepanelen en teruglevering
  • Geen dure managers en accountmanagers

Lage kosten

Betekent een lagere energieprijs

Nieuw-Hollands Energiebedrijf bestaat sinds 2015 en is actief op de zakelijke markt. Wij zijn een nieuwe speler en doen het anders dan de traditionele energiebedrijven: wij leveren meer, wij doen het goedkoper en doen het beter op persoonlijke service en klanttevredenheid. Nieuw-Hollands Energiebedrijf is ondernemend en 100% gefocust op u als agrarische ondernemer.

Hoe dat kan?

Wij pakken het anders aan. Wij hebben geen last van verouderde dure IT systemen, geen grote wagenparken, geen dure managers en directeuren op grote verkoop-, inkoop- en serviceafdelingen.

Daarnaast bedienen wij onze klanten naar volle tevredenheid met gemiddeld 3,5 keer minder medewerkers en dus tegen veel lagere kosten dan traditionele energiebedrijven. Ook kopen wij de energie voor onze klanten slim in tegen lagere kosten. Al deze kostenvoordelen vertalen wij direct door naar onze klanten. Nieuw-Hollands Energiebedrijf doet de energiezaken ondernemender en daarom goedkoper.

Daarom zit u als agrarische klant bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf gegarandeerd goed; nu en in de toekomst.

*Eerlijke en persoonlijke referenties van diverse agrarische ondernemers zijn op verzoek beschikbaar.

Energiekosten besparen? Neem contact met ons op

Wilt u een vrijblijvende persoonlijke afspraak maken en de besparingsmogelijkheden voor uw bedrijf bespreken? Laat dan hier uw gegevens achter zodat onze energiespecialist contact met u op kan nemen. Ook kunt u direct met onze energie adviseurs bellen op 036-20 44 000.

Op maat gemaakte energie aanbieding voor de agrarische sector

Bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf kunt u dus altijd een op maat gemaakte aanbieding verwachten dat puur voor de agrarische sector het beste is. Als ondernemer heeft u op deze manier de meest voordelige aanbieding die speciaal voor uw sector is gemaakt. Geen poespas of betalen voor onderdelen die u niet gebruikt, maar precies krijgen wat u nodig heeft. Omdat Nieuw-Hollands Energiebedrijf op maat gemaakte aanbieding voor de agrarische sector levert, betaalt u nooit voor onderdelen die u niet gebruikt. Anders dan bij andere maatschappijen denken wij met u mee om ervoor te zorgen dat u het meest voordelig uit bent.

Duurzame en voordelige energie in de agrarische sector

In de huidige samenleving is het belangrijk dat we werken aan duurzaamheid. Hoe kunnen we de agrarische sector daarin ondersteunen en welke trends gaan we daarbij volgen? Wij zijn niet alleen uw energieleverancier, maar vooral uw duurzame en voordelige energiepartner. Onze focus ligt op de energiekostenverlaging van uw bedrijf. Daarbij kijken wij verder in de energieketen dan alleen naar uw leveringstarief. Uw tarief voor stroom en gas is slechts een onderdeel van uw totale energiekosten. We kunnen ons voorstellen dat u daar nog wat vragen over heeft, maar geen vraag is ons te gek. Neem dan ook gerust contact op met een van onze specialisten en we vertellen u precies hoe het in zijn werk gaat. Eerlijke referenties van diverse agrarische ondernemers zijn ook op verzoek beschikbaar. Samen werken we zo aan een duurzame toekomst!

callcenter

Neem contact met ons op

Bel 036 20 44 000
document_pijl

Direct een vrijblijvende offerte?

Vraag offerte aan
time_call

Liever teruggebeld worden?

Terugbelverzoek

Klanten over ons:

Veehouderij te Groenlo

Sinds begin 2017 zijn wij klant bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf. Meteen...
2019-09-19T11:06:32+00:00
Sinds begin 2017 zijn wij klant bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf. Meteen merkten wij dat Nieuw-Hollands Energiebedrijf anders is dan haar concurrenten. Een persoonlijke aanpak en extra service staat bij hun hoog in het vaandel. Ook levert Nieuw-Hollands Energiebedrijf extra (gratis) diensten zoals het terugvragen van de energiebelasting, dit leverde een flinke belastingteruggave op! Kortom, wij zijn erg tevreden over het Nieuw-Hollands energiebedrijf. Mevrouw E. Huurdeman-Huinink (eigenaar)

Akkerbouwbedrijf te Westendorp

Sinds 2018 zijn wij klant bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf. Wij zijn...
2019-09-19T11:06:46+00:00
Sinds 2018 zijn wij klant bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf. Wij zijn tevreden over het bedrijf, ze zijn klantvriendelijk en zeer goed bereikbaar. De overstap naar Nieuw-Hollands Energiebedrijf is soepel en eenvoudig gegaan. Wij raden Nieuw-Hollands Energiebedrijf aan als energieleverancier. Meneer B.L. Westerveld (eigenaar)

Veehouderij te Sinderen

Onze ervaring met Nieuw-Hollands Energiebedrijf is goed. Wij hebben geen...
2019-09-19T11:07:31+00:00
Onze ervaring met Nieuw-Hollands Energiebedrijf is goed. Wij hebben geen klachten of commentaar, wij hebben altijd gewoon stroom en alles is verder prima geregeld. Meneer J. Rougoor (eigenaar)

Veehouderij te Voorst

Voor mij is voornamelijk de zekerheid van stroom belangrijk, er...
2019-09-19T11:08:18+00:00
Voor mij is voornamelijk de zekerheid van stroom belangrijk, er moet altijd energie geleverd worden, dat is het belangrijkste en dat gaat goed. Meneer H.T.M. Keizer (eigenaar)

Rundveehouderij te Tubbergen

Mijn ervaringen met het Nieuw-Hollands Energiebedrijf zijn goed, ik heb...
2019-09-19T11:08:30+00:00
Mijn ervaringen met het Nieuw-Hollands Energiebedrijf zijn goed, ik heb hier niks op aan te merken. Ik vind de service goed en heb tot op heden nooit problemen ervaren. Dat doen jullie altijd heel netjes. Eigenaar rundveehouderij

Pluimveebedrijf te Zuna

Nieuw-Hollands Energiebedrijf bevalt goed als energieleverancier, alles verloopt naar wens!...
2019-09-19T11:09:47+00:00
Nieuw-Hollands Energiebedrijf bevalt goed als energieleverancier, alles verloopt naar wens! Meneer H.J. Lohuis (eigenaar)

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland-Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.