De voordelen op een rij:

Scherpe tarieven tegen inkoopprijzen voor stroom en gas

Herprijs mogelijkheid voor stroom en gas

Standaard CO2 neutrale stroom

Goede service en ondersteuning

Flexibiliteit en maatwerkoplossingen

Kostenbesparingen op energiegebied

Oplossingen voor zonnepanelen en teruglevering

Geen dure managers en accountmanagers

Lage kosten

Lagere kosten betekent een lagere energieprijs

Holland Energie bestaat sinds 2015 en is actief op de zakelijke markt. Wij zijn een nieuwe speler en doen het anders dan de traditionele energiebedrijven: wij leveren meer, wij doen het goedkoper en doen het beter op persoonlijke service en klanttevredenheid. Nieuw-Hollands Energiebedrijf is ondernemend en 100% gefocust op u als agrarische ondernemer.

Hoe dat kan?

Wij pakken het anders aan. Wij hebben geen last van verouderde dure IT systemen, geen grote wagenparken, geen dure managers en directeuren op grote verkoop-, inkoop- en serviceafdelingen.

Daarnaast bedienen wij onze klanten naar volle tevredenheid met gemiddeld 3,5 keer minder medewerkers en dus tegen veel lagere kosten dan traditionele energiebedrijven. Ook kopen wij de energie voor onze klanten slim in tegen lagere kosten. Al deze kostenvoordelen vertalen wij direct door naar onze klanten. Nieuw-Hollands Energiebedrijf doet de energiezaken ondernemender en daarom goedkoper.

Daarom zit u als agrarische klant bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf gegarandeerd goed; nu en in de toekomst.

*Eerlijke en persoonlijke referenties van diverse agrarische ondernemers zijn op verzoek beschikbaar.

Energiekosten besparen? Neem contact met ons op

Wilt u een vrijblijvende persoonlijke afspraak maken en de besparingsmogelijkheden voor uw bedrijf bespreken? Laat dan hier uw gegevens achter zodat onze energiespecialist contact met u op kan nemen. Ook kunt u direct met onze energie adviseurs bellen op 036-20 44 000.

Meer lezen +

Op maat gemaakte energie aanbieding voor de agrarische sector

Bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf kunt u dus altijd een op maat gemaakte aanbieding verwachten dat puur voor de agrarische sector het beste is. Als ondernemer heeft u op deze manier de meest voordelige aanbieding die speciaal voor uw sector is gemaakt. Geen poespas of betalen voor onderdelen die u niet gebruikt, maar precies krijgen wat u nodig heeft. Omdat Nieuw-Hollands Energiebedrijf op maat gemaakte aanbieding voor de agrarische sector levert, betaalt u nooit voor onderdelen die u niet gebruikt. Anders dan bij andere maatschappijen denken wij met u mee om ervoor te zorgen dat u het meest voordelig uit bent.

Duurzame en voordelige energie in de agrarische sector

In de huidige samenleving is het belangrijk dat we werken aan duurzaamheid. Hoe kunnen we de agrarische sector daarin ondersteunen en welke trends gaan we daarbij volgen? Wij zijn niet alleen uw energieleverancier, maar vooral uw duurzame en voordelige energiepartner. Onze focus ligt op de energiekostenverlaging van uw bedrijf. Daarbij kijken wij verder in de energieketen dan alleen naar uw leveringstarief. Uw tarief voor stroom en gas is slechts een onderdeel van uw totale energiekosten. We kunnen ons voorstellen dat u daar nog wat vragen over heeft, maar geen vraag is ons te gek. Neem dan ook gerust contact op met een van onze specialisten en we vertellen u precies hoe het in zijn werk gaat. Eerlijke referenties van diverse agrarische ondernemers zijn ook op verzoek beschikbaar. Samen werken we zo aan een duurzame toekomst!

Holland Energie helpt u

Holland Energie helpt u met het  optimaliseren van uw energiehuishouding zodat u de vruchten daarvan plukt.  Alles onder 1 dak met 1 vast aanspreekpunt. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact met ons op

Wij staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Bel 036 20 44 000

Direct online afsluiten

Sluit direct online af.

Direct een vrijblijvende offerte?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Teruggebeld worden?

Liever teruggebeld worden?

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.