Aziatische markt

Nieuw-Hollands Energiebedrijf is de energiepartner voor de Aziatische markt. Nieuw-Hollands Energiebedrijf heeft een langdurig samenwerkingsverband met de Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO*). De belangen van Chinese-Aziatische ondernemers staan hierin voorop.

Wij weten wat speelt in de Aziatische markt, spreken de taal en spelen daar op in met speciaal afgestemde producten en diensten voor uw restaurants, cafetaria’s, hotels en winkels. 13 t/m 16 januari 2020 stonden wij op het Aziatisch Paviljoen van VCHO op de Horecava 2020:

Horecava 2020

Speciaal aanbod voor de Aziatische markt:

  • Zeer scherpe tarieven voor stroom en gas
  • Goede service en ondersteuning (ook in Mandarijn)
  • Kostenbesparingen op energiegebied
  • Geen dure accountmanagers

We zijn dus niet alleen uw energieleverancier maar vooral uw energiepartner. Onze focus ligt op energiekostenverlaging voor uw bedrijf. Daarom kijken wij verder in de energieketen dan alleen uw leveringstarief. Uw tarief voor stroom en gas is slechts een onderdeel van uw totale energiekosten. Voorbeeld van een VCHO lid dat ook klant is van Nieuw-Hollands Energiebedrijf is Chinees Restaurant Jade in Uithoorn.

Restaurant Jade te Mijdrecht

Referenties van onze Chinese-Aziatische klanten zijn op verzoek beschikbaar. * Nieuw-Hollands Energiebedrijf is Energie Partner van VCHO

VCHO-logo-2016-Final

Energiekosten besparen? Neem contact met ons op

Wilt u een vrijblijvende persoonlijke afspraak maken en de besparingsmogelijkheden voor uw bedrijf bespreken? Laat dan hier uw gegevens achter zodat onze energiespecialist contact met u op kan nemen. Ook kunt u direct met onze energie adviseurs bellen op 036-20 44 000.

Duurzame en voordelige energiepartner in de Aziatische markt

Nieuw-Hollands Energiebedrijf is zoals hierboven benoemd de energiepartner voor de Aziatische markt. Wij zijn trots op ons langdurig samenwerkingsverband met VCHO. Bent u ook werkzaam in de Aziatische markt, of bent u ondernemer en op onderzoek voor mogelijkheden met een Nederlandse energiepartner? Dan zijn wij de aangewezen partij.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies waar we naar moeten kijken en hoe we de energie voor onze klanten zo goedkoop mogelijk kunnen aanbieden. Erg mooi om te zien dat we ook op de Aziatische markt ogen hebben geopend voor duurzame en voordelige energie. Geen energie contracten waarbij u standaard te veel betaalt, maar een voordelig contract dat echt bij u past. Zo doen we dat bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf.

Energiepartner voor onder andere VCHO

Wij bieden precies wat ondernemers vragen van een energiepartner. Nieuw-Hollands Energiebedrijf is ingesprongen op de behoeften vanuit de praktijk door die functies samen te vatten in een op maat gemaakte zeer voordelige aanbieding. Hierdoor betaalt u nooit te veel. Jaarlijks wordt er te veel betaald en dat uit zich in onvrede. Zonde! Wij hebben daar nu een extra laagdrempelige oplossing voor.

Profiteer van de energiepartner voor Aziatische bedrijven

We zijn dus niet alleen uw energieleverancier, maar vooral uw energiepartner. Onze focus ligt op de energiekostenverlaging van uw bedrijf. Daarom kijken wij verder in de energieketen dan alleen naar uw leveringstarief. Uw tarief voor stroom en gas is slechts een onderdeel van uw totale energiekosten. Voorbeeld van een VCHO-lid die ook klant is van Nieuw-Hollands Energiebedrijf is Chinees Restaurant Jade in Uithoorn. Referenties van onze Chinese-Aziatische klanten zijn op verzoek beschikbaar.

callcenter

Neem contact met ons op

Bel 036 20 44 000
document_pijl

Direct een vrijblijvende offerte?

Vraag offerte aan
time_call

Liever teruggebeld worden?

Terugbelverzoek

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland-Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.