Speciaal aanbod voor de Aziatische markt:

Zeer scherpe tarieven tegen inkoopprijzen voor stroom en gas

Goede service en ondersteuning (ook in Mandarijn)

Kostenbesparingen op energiegebied

Geen dure accountmanagers

Lage kosten

Lagere kosten betekent een lagere energieprijs

We zijn dus niet alleen uw energieleverancier maar vooral uw energiepartner. Onze focus ligt op energiekostenverlaging voor uw bedrijf. Daarom kijken wij verder in de energieketen dan alleen uw leveringstarief. Uw tarief voor stroom en gas is slechts een onderdeel van uw totale energiekosten. Voorbeeld van een klant bij Holland Energie is Chinees Restaurant Jade in Uithoorn.

Wij weten wat speelt in de Aziatische markt, spreken de taal en spelen daar op in met speciaal afgestemde producten en diensten voor uw restaurants, cafetaria’s, hotels en winkels. 13 t/m 16 januari 2020 stonden wij op het Aziatisch Paviljoen van VCHO op de Horecava 2020

Referenties van onze Chinese-Aziatische klanten zijn op verzoek beschikbaar. * Holland Energie was Energie Partner van VCHO

Partner van VCHO
Restaurant Jade Uithoorn
Horecava 2020

Energiekosten besparen? Neem contact met ons op

Wilt u een vrijblijvende persoonlijke afspraak maken en de besparingsmogelijkheden voor uw bedrijf bespreken? Laat dan hier uw gegevens achter zodat onze energiespecialist contact met u op kan nemen. Ook kunt u direct met onze energie adviseurs bellen op 036-20 44 000.

Meer lezen +

Duurzame en voordelige energiepartner in de Aziatische markt

Holland Energie is zoals hierboven benoemd de energiepartner voor de Aziatische markt. Bent u ook werkzaam in de Aziatische markt, of bent u ondernemer en op onderzoek voor mogelijkheden met een Nederlandse energiepartner? Dan zijn wij de aangewezen partij.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies waar we naar moeten kijken en hoe we de energie voor onze klanten zo goedkoop mogelijk kunnen aanbieden. Erg mooi om te zien dat we ook op de Aziatische markt ogen hebben geopend voor duurzame en voordelige energie. Geen energie contracten waarbij u standaard te veel betaalt, maar een voordelig contract dat echt bij u past. Zo doen we dat bij Holland Energie.

Energiepartner geweest voor onder andere VCHO

Wij bieden precies wat ondernemers vragen van een energiepartner. Holland Energie is ingesprongen op de behoeften vanuit de praktijk door die functies samen te vatten in een op maat gemaakte zeer voordelige aanbieding. Hierdoor betaalt u nooit te veel. Jaarlijks wordt er te veel betaald en dat uit zich in onvrede. Zonde! Wij hebben daar nu een extra laagdrempelige oplossing voor.

Profiteer van de energiepartner voor Aziatische bedrijven

We zijn dus niet alleen uw energieleverancier, maar vooral uw energiepartner. Onze focus ligt op de energiekostenverlaging van uw bedrijf. Daarom kijken wij verder in de energieketen dan alleen naar uw leveringstarief. Uw tarief voor stroom en gas is slechts een onderdeel van uw totale energiekosten. Referenties van onze Chinese-Aziatische klanten zijn op verzoek beschikbaar.

Holland Energie helpt u

Holland Energie helpt u met het  optimaliseren van uw energiehuishouding zodat u de vruchten daarvan plukt.  Alles onder 1 dak met 1 vast aanspreekpunt. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact met ons op

Wij staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Bel 036 20 44 000

Direct online afsluiten

Sluit direct online af.

Direct een vrijblijvende offerte?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Teruggebeld worden?

Liever teruggebeld worden?

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.