Gratis scan

Holland Energie kan u helpen met het controleren of u voldoet aan EU-wetgeving. Wij bieden een gratis scan op maat aan om uw bedrijf te adviseren inzake verduurzaming van uw energieverbruik. Tijdens deze scan kijken we bijvoorbeeld naar:

Installaties voor warmte, koeling en ventilatie

LED verlichting

Aanleg HR++ dubbelglas

Eventuele plaatsing zonnepanelen, laadpalen en accu opslag.

Vervolgens zal een erkende EPA-U- adviseur uw energielabel vaststellen en kijken welke efficiënte maatregelen eventueel nodig zijn om vanaf 1 januari 2023 in het bezit te zijn van energielabel C.

Energielabel

“Weet u het energielabel van uw bedrijfspand al?”

Veel bedrijven in Nederland krijgen te maken met een aantal belangrijke veranderingen op energiegebied. Veranderingen die een grote impact kunnen hebben op uw organisatie.

Volgens de vernieuwde EU-wetgeving moeten namelijk alle kantoorpanden vanaf 100 m2, per 1 januari 2023, energielabel C hebben. Op dit moment wordt hierop gecontroleerd en gehandhaafd door veel gemeentes.

In 2030 moeten kantoorpanden zelfs over het energielabel A gaan beschikken. Indien dit label niet wordt toegekend kan dit ernstige gevolgen hebben voor de ingebruikname van het pand. Uw kantoorpand zou in het ergste geval gesloten moeten worden. Zover hoeft het natuurlijk niet te komen, maar voor onaangename verassingen wilt u niet komen te staan.

Hopelijk tot snel!

Ook al lijkt 1 januari 2023 nog ver in de toekomst: het is belangrijk om nú al te starten met de inventarisatie en planning van eventuele duurzame aanpassingen zodat dit kan worden verspreid tot januari 2023. Er zijn namelijk verschillende besparings- en verduurzamingsmethodes toepasbaar per casus, die uw nodige aandacht verdienen.

Wij adviseren u hier graag bij, en kijken samen met u wat specifiek voor uw situatie toepasbaar en haalbaar is. We hopen u snel te spreken om te kijken waar we u mee kunnen helpen. U kunt ons bereiken op het volgende nummer: 036 20 44 000.

Hierbij alvast wat handige tips op een rij:

Begin op tijd met uw huidige energielabel vast te stellen, hierdoor weet u tijdig waar u aan toe bent. Begin op tijd met nodige aanpassingen door te voeren, zo kunt u (kostbare) investeringen spreiden. Oriënteer ook op lange termijn zodat u in 2030 voldoet aan het dan verplichte energielabel A. Overweeg laadpalen neer te zetten, aangezien er aanlegverplichtingen voor bedrijven komen.

Holland Energie helpt u

Holland Energie helpt u met het  optimaliseren van uw energiehuishouding zodat u de vruchten daarvan plukt.  Alles onder 1 dak met 1 vast aanspreekpunt. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact met ons op

Wij staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Bel 036 20 44 000

Direct online afsluiten

Sluit direct online af.

Direct een vrijblijvende offerte?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Teruggebeld worden?

Liever teruggebeld worden?

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.