Zonnepanelen en zonnesystemen

Nieuw-Hollands Energiebedrijf doet meer dan alleen het leveren en installeren van zonnepanelen. Wij realiseren maximaal rendement door de zonne-installatie zodanig samen te stellen en te beheren dat alle componenten in uw energie bedrijfshuishouding optimaal op elkaar zijn afgestemd en daardoor synergievoordelen worden behaald.

Als vooruitstrevende energieleverancier leveren wij u bijvoorbeeld zo gunstig mogelijke tarieven voor het terug leveringsvolume (wanneer u de opgewekte energie niet verbruikt) door deze op de juiste momenten op de energiemarkt te verkopen. Daarnaast verzorgen wij uiteraard het onderhoud, monitoring en de storingsdienst van de zonne-installatie. Nieuw-Hollands Energiebedrijf vraagt ook uw SDE subsidie aan.

Een duurzaam verdienmodel

Nieuw-Hollands Energiebedrijf geeft eerlijk advies over investeringen in zonnepanelen en rekent met realistische kengetallen het (terug)verdienmodel voor u door. Als energieleverancier hebben wij niet het directe belang zo veel mogelijk zonnepanelen aan u te verkopen. Wij hebben als uw energie-regisseur het belang waarde voor u te creëren door het optimaal afstemmen en beheren van de gehele energie bedrijfshuishouding. Dit doen wij bijvoorbeeld door de juiste hoeveelheid zonnepanelen (Wp vermogen) af te stemmen op uw specifieke situatie zonder dat u verrast wordt door onvoorziene hoge kosten zoals bijvoorbeeld het moeten verzwaren uw huidige aansluiting (transformator) of extra kosten doordat u zelf energie opwekt in zakelijke energieleverings- en terug leveringscontracten.

Wij richten uw zakelijke energieleverings- en terugleveringscontract bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf geheel in op uw specifieke situatie (capaciteit zonne-installatie) zodat u maximaal rendement behaalt. Nieuw-Hollands Energiebedrijf stemt dus uw gehele energiehuishouding (vraag en aanbod) op elkaar af.

Financial lease constructie

Indien u het investeringsbudget voor zonnepanelen niet direct beschikbaar heeft kunnen we u helpen met een lease constructie. Bovendien kan de investering in zonnepanelen ook zonder SDE subsidie interessant voor u zijn. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

De belangrijkste voordelen van zonnepanelen

De voordelen NHEB zonnepanelen op een rij:

  •   U wordt uw eigen stroomproducent;
  •   U maakt goed rendement op uw investering na de aantrekkelijke terugverdientijd;
  •   Uw bedrijf krijgt een duurzame uitstraling;
  •   Uw energielabel van uw bedrijfspand gaat omhoog.

Meer over onze zonnepanelenArtikel energie label (2)

Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren sterk doorontwikkeld. Het rendement en de levensduur zijn fors verbeterd. Nieuw-Hollands Energiebedrijf heeft veel ervaring in het maken van de juiste keuze zonepanelen met het hoogste rendement en langste levensduur in verhouding tot de investering en terugverdientijd. De meest voorkomende zonnepanelen worden van kristallijnsilicium gemaakt. Deze zijn weer te onderscheiden in monokristallijn en polykristallijn. Beide materialen kennen een ander productieproces hebben verschillende eigenschappen wat zich weer vertaald in rendement en vermogensbehoud. Monokristallijn zonnepanelen hebben een zwarte kleur en hebben een vermogensbehoud van ca. 92% na tien jaar en na 25 jaar ca. 82%. Polykristallijn zonnepanelen hebben vaak een blauwe kleur. Het vermogensbehoud van deze zonnepanelen is iets lager dan die van monokristallijn zonnepanelen te weten 90% na tien jaar en 80% na 25 jaar. van ca. 92% na tien jaar en na 25 jaar ca. 82%. Polykristallijn zonnepanelen zijn dan ook voordeliger dan monokristallijn zonnepanelen.

Contact

Voor meer informatie en een goed afgestemd advies kunt u contact met ons opnemen op: 036 20 44 004 of mail ons: klantenservice@holland-energie.nl
Wij adviseren u vrijblijvend voor het maken van de juiste keuze voor een zon-installatie afgestemd op uw specifieke bedrijfssituatie.

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland-Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.