Inkopen middels Clickcontract

Vindt u het interessant wat de energie marktprijzen doen? En bent u hier regelmatig mee bezig? Kiezen dan voor Vaste prijs Elektriciteit en/of Gas middels gespreide inkoop-momenten. U kunt kiezen voor een Clickcontract voor een periode van 1, 3 of 5 jaar.

Wat houdt een Clickcontract in?

NHE Click contract zonder lijnen

Het Holland-Energie Clickcontract biedt u de mogelijkheid uw elektriciteitsprijs en gasprijs vast te leggen door middel van gespreide inkoopmomenten. De energiemarkt in Nederland wordt sterk beïnvloed door de ontwikkelingen op de wereldwijde commodity termijnmarkten. Het moment van inkoop is daarmee één van de belangrijkste zaken bij het aangaan van een energiecontract.

Door te kiezen voor een Clickcontract zorgt u ervoor dat u niet op één moment uw energieprijzen vastlegt, u spreidt het inkooprisico. U kunt de jaarvolumes van uw contract opdelen in één of meerdere deelvolumes en de verschillende jaren apart inkopen in de tijd.

Termijnmarkten

  • De termijnmarkt voor gas wordt onder andere beïnvloed door het weer, door de vraag- en aanbod situatie op de gasmarkt en door de oliemarkt. Daarnaast zorgen geopolitieke zaken ook nog voor prijsschokken.
  • De termijnmarkt voor elektriciteit wordt beïnvloed door de prijzen van de zogenaamde brandstofmix zijnde de gas- en kolenprijzen. Daarnaast is er een indirecte invloed van de olieprijzen.
    In de komende jaren zal ook het aanbod van hernieuwbare energie zoals windenergie en zonne-energie een sterkere rol gaan spelen. Op dit moment is hernieuwbare energie nog duurder dan elektriciteit geproduceerd door gas- en kolencentrales maar over enkele jaren zou dat kunnen veranderen in de positieve richting voor hernieuwbare energie.
        Wij geven u graag advies over de ontwikkelingen op de markt en kan u helpen bij het bepalen van de juiste clickmomenten.

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland-Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.