Wat houdt een Clickcontract in?

Het Holland-Energie Clickcontract biedt u de mogelijkheid uw elektriciteitsprijs en gasprijs vast te leggen door middel van gespreide inkoopmomenten. De energiemarkt in Nederland wordt sterk beïnvloed door de ontwikkelingen op de wereldwijde commodity termijnmarkten. Het moment van inkoop is daarmee één van de belangrijkste zaken bij het aangaan van een energiecontract.

Door te kiezen voor een Clickcontract zorgt u ervoor dat u niet op één moment uw energieprijzen vastlegt, u spreidt het inkooprisico. U kunt de jaarvolumes van uw contract opdelen in één of meerdere deelvolumes en de verschillende jaren apart inkopen in de tijd.

Click contract bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf

Termijnmarkten

  • De termijnmarkt voor gas wordt onder andere beïnvloed door het weer, door de vraag- en aanbod situatie op de gasmarkt en door de oliemarkt. Daarnaast zorgen geopolitieke zaken ook nog voor prijsschokken.
  • De termijnmarkt voor elektriciteit wordt beïnvloed door de prijzen van de zogenaamde brandstofmix zijnde de gas- en kolenprijzen. Daarnaast is er een indirecte invloed van de olieprijzen.
  • Ook is het aanbod van hernieuwbare energie zoals windenergie en zonne-energie een steeds sterkere rol gaan spelen zowel op de spotmarkt als op de termijnmarkt. Op dit moment is hernieuwbare energie nog duurder dan elektriciteit geproduceerd door gas- en kolencentrales maar over enkele jaren zou dat kunnen veranderen in de positieve richting voor hernieuwbare energie.

Onze markt experts geven u graag advies over de ontwikkelingen op de markt en kunnen u helpen bij het bepalen van de juiste inkoopstrategie en clickmomenten.

Holland Energie helpt u

Holland Energie helpt u met het  optimaliseren van uw energiehuishouding zodat u de vruchten daarvan plukt.  Alles onder 1 dak met 1 vast aanspreekpunt. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact met ons op

Wij staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Bel 036 20 44 000

Direct online afsluiten

Sluit direct online af.

Direct een vrijblijvende offerte?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Teruggebeld worden?

Liever teruggebeld worden?

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.