Flexibele APX elektriciteitsprijzen

De APX is de spotmarkt waar elektriciteit wordt verhandeld voor Nederland. Vrijwel iedere leverancier van elektriciteit koopt in op deze beurs. De prijzen komen tot stand per uur en worden vervolgens gepresenteerd per dag. De totstand gekomen prijzen worden vervolgens weergegeven met BASE (enkel tarief basis), PEAK (piektarief basis) en OFF-PEAK (dagtarief basis) uitgedrukt in Euro per MWh.

Prijsflexibiliteit met een flex-prijs contract

Op basis van de APX prijs per uur sluit u een flex-prijs contract af bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf. Dit geeft u de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten dat past bij uw behoeften. Wij begrijpen het belang van flexibiliteit en helpen u daarom om uw energieprijs mee te laten bewegen met de markt. Is de APX prijs op een bepaald moment gunstig voor u? Dan kunt u gemakkelijk overstappen naar deze vaste prijs. Voor de afrekening van uw verbruik per uur dient er sprake te zijn van een afstandsuitlezing voor Grootverbruik. Op deze APX uur prijs zetten wij een vaste toeslag voor onze diensten.

Flexibeleprijs Nieuw-Hollands Energiebedrijf

Inzicht in uw verbruik

Flexibele gasprijzen

Gas wordt op de beurs gekocht. Dit kan met lange termijn contracten of op de handelsbeurs per dag. De handelsbeurs per dag voor gas is gemiddeld 5-15 procent goedkoper dan de lange termijn handel. Leveranciers weten dit ook en daarom wordt meer dan 70 procent van het gas hierop verhandeld.

De belangrijkste handelsbeurzen voor gas zijn de ICE-ENDEX en de EGSI. Door de goed werkende handelsmarkten zijn de prijzen op beide handelsbeurzen nauwelijks verschillend. Gas wordt uitsluitend verhandeld via het Title TransFer systeem (TTF). Dit systeem zorgt ervoor dat het gas van de verschillende producenten dat al in de leidingen van het gasnet zit, op het moment van levering aan de klant ‘van eigenaar verandert’. Dus niet het gas zelf, maar alleen de werkelijke verbrandingswaarde van het door de producent verkochte gas wordt verhandeld.

Altijd scherpe energietarieven bij Holland Energie

Bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf streven wij naar tevredenheid van onze klanten. Wij hebben daarom goede transparante voorwaarden en hanteren scherpe energietarieven. Bij ons profiteert u altijd van de beste prijzen en groene stroom.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of heeft u nog vragen over de APX Prijs en onze energie abonnementen? Neem dan direct contact op met onze energiespecialisten. Naast het Prijsflexibiliteit contract, kunt u ook kiezen voor onze overige energiecontracten zoals Vaste Prijs en het Clickcontract. Wij helpen u graag verder!

Holland Energie helpt u

Holland Energie helpt u met het  optimaliseren van uw energiehuishouding zodat u de vruchten daarvan plukt.  Alles onder 1 dak met 1 vast aanspreekpunt. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact met ons op

Wij staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Bel 036 20 44 000

Direct online afsluiten

Sluit direct online af.

Direct een vrijblijvende offerte?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Teruggebeld worden?

Liever teruggebeld worden?

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.