Prijszekerheid

Weet u graag vooraf waar u aan toe bent? Kies dan voor een vaste leveringsprijs! U kunt Vaste prijs Elektriciteit en/of Gas kiezen voor een periode van 1, 3 of 5 jaar.

Wat houdt Prijszekerheid in?NHE Vaste prijs zonder lijnen

In de grafiek hiernaast ziet u ons product Prijszekerheid grafisch weergegeven. De rode lijn laat de veranderingen in de energieprijs zien. Deze prijs is sterk afhankelijk van omgevingsfactoren, waardoor er regelmatig stijgingen en dalingen plaatsvinden. Als u kiest voor een vaste prijs, dan betaalt u een constante prijs gedurende de gehele looptijd van uw contract. De constante prijs ziet u terug in de blauwe lijn.

Door voor een vaste prijs te kiezen, kiest u voor zekerheid. Gedurende de door u geselecteerde contractperiode betaalt u steeds dezelfde prijs per kWh elektriciteit of per m3 gas dat u afneemt. Zo heeft u geen verrassingen door een steeds wisselende energieprijs.

Uw contractprijs bestaat uit:

    • De vaste prijs per kWh
    • De vaste prijs per m3 gas
    • De maandelijkse vaste leveringskosten vergoeding per energiesoort
        Deze prijs is exclusief alle vergoedingen van de regionale netbeheerder, zoals de kosten voor aansluiting en transport op het lokale netwerk, Energiebelastingen (EB), ODE, btw en overige door de overheid opgelegde of nog op te leggen heffingen, belastingen of toeslagen.

 

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland-Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.