Uw energiepartner voor het MKB

Nieuw-Hollands Energiebedrijf is de energie zakelijk partner voor MKB bedrijven. Wij kijken verder dan alleen het leveren van stroom en gas tegen het scherpste tarief. Naast de leveringsprijs zijn er nog allerlei andere zakelijke energiekosten waar u op kunt besparen. Wij kijken naar uw totale zakelijke energiekosten en niet alleen maar naar het leveringstarief. Kostenbesparingen kunnen op verschillende vlakken worden behaald zoals op uw aansluiting (netbeheer), op Energiebelasting (restitutie), energiebesparing (volume verlaging ) maar ook door de juiste productkeuze (marktkeuze). Voor iedere MKB ondernemer heeft Nieuw-Hollands Energiebedrijf een geschikt product dat is afgestemd op het profiel van uw bedrijf. Een vaste prijs voor de komende 3 jaar of juist een prijs gebaseerd op de dagmarkt of een combinatie daarvan. MKB bedrijven hebben dezelfde keuze aan producten als grootverbruikers zoals industrie en tuinbouw. Niets is onmogelijk bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf.

Uw bedrijf verduurzamen? Bespaar op uw zakelijke energie kosten

De verduurzaming van uw bedrijf heeft vele voordelen. Zo verbetert u uw bedrijfsimago waardoor nieuwe klanten zich sneller aan u willen verbinden. Het draagt bij aan een beter milieu en klimaat. Als laatste kunt u flink besparen op de kosten. Zo ook op de zakelijke energiekosten. Nieuw Hollands-Energiebedrijf kijkt graag met u mee naar de oplossingen tot verduurzaming.

Zakelijk energiekosten besparen? Neem contact met ons op

Wilt u een vrijblijvende persoonlijke afspraak maken en de besparingsmogelijkheden voor uw bedrijf bespreken? Laat dan hier uw gegevens achter zodat onze energiespecialist contact met u op kan nemen. Ook kunt u direct met onze energie adviseurs bellen op 036-20 44 000.

Voordelig energie zakelijk Nederland

Bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf bieden wij verschillende producten om voordelige zakelijk energie voor u te realiseren. Voor iedere MKB-ondernemer is er een geschikt product dat is afgestemd op het profiel van uw bedrijf. Met een vaste prijs op elektriciteit en/of gas producten voor de komende 1, 3 of 5 jaar, kiest u voor prijszekerheid. Gedurende uw contractperiode betaalt u consistent dezelfde prijs per kWh elektriciteit of per m3 gas dat u afneemt. Via deze weg komt u niet voor verrassingen te staan en heeft u geen last van een stijgende energieprijs. Een andere optie is om een prijs te kiezen die gebaseerd is op de dagmarkt of een combinatie daarvan. Dit type contract noemen wij prijsflexibiliteit en wordt aangeraden wanneer u kansen ziet door in te spelen op de actualiteit. Dit is de manier om te profiteren van schommelingen in de energiemarkt. MKB-bedrijven hebben dezelfde keuze aan producten als grootverbruikers. Denk hierbij aan grootverbruikers in de industriële of tuinbouwsector. Alles is mogelijk bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf!

 

Zakelijke energie voor diverse sectoren

Nieuw-Hollands Energiebedrijf kan u uitstekend bijstaan om energie te besparen in diverse sectoren, zoals de agrarische sector of Aziatische sector. Wij zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in deze sectoren en bieden energiecontracten die aansluiten op desbetreffende wensen. De belangen van de MKB-ondernemers staan altijd op de eerste plaats. Door onze jarenlange expertise en ervaring op het gebied van duurzaamheid kunnen wij passend energie zakelijk advies geven. Wij zullen ervoor zorgen dat u direct weet waar u aan toe bent.

 

Energie zakelijk voor uw MKB afnemen?

Bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf kunt u gemakkelijk en snel een nieuw zakelijk energiecontract afsluiten. Op dit moment loopt er bij ons een cashback actie van tot wel 250 euro. Hiervoor komt u mogelijk in aanmerking wanneer u voor een ‘Zeker Voordeel’ contract kiest en aan de voorwaarden voldoet. Lees snel meer over deze online Cashback actie. Twijfelt u nog over welk zakelijk energiecontract het beste bij uw bedrijf past? Onze adviseurs helpen u graag verder met al uw vraagstukken. Wij adviseren u graag om zo uw energie zakelijk optimaal te benutten. Neem direct contact op en bel ons op 036 20 44 000 of dien een terugbelverzoek bij ons in.

Ja het is mogelijk om op uw woonadres energie zakelijk af te sluiten. Hiervoor moet uw bedrijf wel op hetzelfde adres als uw woonadres ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Daarbij zijn er nog een aantal andere voorwaarden waar u aan moet voldoen. Onze adviseurs kunnen u hier perfect bij helpen.
Het grootste verschil tussen energie zakelijk en energie privé is dat u bij een zakelijke afname van uw energie de btw kan terugvragen. Daarbij moet u wel kunnen aantonen dat dit ook echt een afname is van zakelijke energie en geen privégebruik.

Daarnaast is het ook in sommige gevallen mogelijk om de zakelijke energiekosten af te trekken van de fiscale winst. Wilt u hier meer over weten? Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Naast het verzorgen van de beste en scherpe zakelijke energietarieven kijken wij ook verder. Het besparen van energie boor uw bedrijf levert namelijk nog veel meer op. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de mogelijkheden van het opwekken van zakelijk zonne-energie of, besparen op het verbruik binnen uw bedrijf.
callcenter

Neem contact met ons op

Bel 036 20 44 000
document_pijl

Direct een vrijblijvende offerte?

Vraag offerte aan
time_call

Liever teruggebeld worden?

Terugbelverzoek

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland-Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.