Uw energiepartner voor het MKB

Nieuw-Hollands Energiebedrijf is de energiepartner voor MKB bedrijven. Wij kijken verder dan alleen het leveren van stroom en gas tegen het scherpste tarief. Naast de leveringsprijs zijn er nog allerlei andere energiekosten waar u op kunt besparen. Wij kijken naar uw totale energiekosten en niet alleen maar naar het leveringstarief.

Kostenbesparingen kunnen op verschillende vlakken worden behaald zoals op uw aansluiting (netbeheer), op Energiebelasting (restitutie), energiebesparing (volume verlaging ) maar ook door de juiste productkeuze (marktkeuze).

Voor iedere MKB ondernemer heeft Nieuw-Hollands Energiebedrijf een geschikt product dat is afgestemd op het profiel van uw bedrijf. Een vaste prijs voor de komende 3 jaar of juist een prijs gebaseerd op de dagmarkt of een combinatie daarvan. MKB bedrijven hebben dezelfde keuze aan producten als grootverbruikers zoals industrie en tuinbouw. Niets is onmogelijk bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf.

callcenter

Neem contact met ons op

Bel 036 20 44 000
document_pijl

Direct een vrijblijvende offerte?

Vraag offerte aan
time_call

Liever teruggebeld worden?

Terugbelverzoek

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland-Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.