Uw energiepartner voor vastgoed energie

Nieuw-Hollands Energiebedrijf is al jaren dé energiepartner in de vastgoedsector. Wij regelen alle energiezaken van A tot Z voor uw vastgoedportefeuille: van energielevering tot verduurzaming van uw panden, van elektrisch rijden tot het voldoen aan relevante energiewetgeving.

Uw voordelen als vastgoedbeheerder op een rij:

 1. In alle gevallen ontvangt u een persoonlijke vastgoed accountmanager en servicemedewerker die u altijd kunt bereiken voor vragen en advies
 2. Door jarenlange samenwerking met vastgoedklanten hebben wij een online portal ontwikkeld en afgestemd op uw specifieke administratieve wensen zoals:
  • Online inzicht en het beheer van de gehele actuele vastgoedportefeuille
  • Kosteloos toe- en afvoeren van locaties
  • Projecten aanmaken per huurder, locaties, groep of onderwerp (bijv. leegstand)
  • Inzicht in het aantal aan- en afmeldingen per maand/per jaar per adres en per EAN code
  • Meetdata inzicht en -analyses per locatie per periode
  • Door slim energiemanagement energie en dus kosten besparen
  • Inzicht in alle facturen en energiecontracten online
  • Indien u specifieke wensen heeft t.b.v. het beheer van uw vastgoedportefeuille of gewenste rapportages in verschillende bestandstypes dan kan dit eenvoudig voor u worden ingericht zonder meerkosten.
 3. Wanneer u elektrisch rijden wilt faciliteren voor uw huurders en hun bezoekers zoekt u uiteraard naar de beste oplossing. Wij hebben als energiepartner alle expertise in huis om u hierbij te helpen. Onze slimme laaddiensten en laadpalen kunnen worden afgestemd op uw specifieke huidige en toekomstige situatie.
 4. Wanneer u zelf duurzaam energie wenst op te wekken door aanleg van een zonne-installatie zoekt u naar de beste geïntegreerde oplossing. Ook hier kunnen wij u als energiepartner helpen. Samen met u realiseert Nieuw-Hollands Energiebedrijf maximaal rendement op de zonne-installatie door deze zodanig samen te stellen en te beheren dat alle componenten in uw energie bedrijfshuishouding optimaal op elkaar zijn afgestemd en daardoor synergievoordelen worden behaald.
 5. Tot slot heeft u als vastgoedeigenaar of -beheerder te maken met toenemende regel- en wetgeving. Zo dienen uw panden in 2023 een verplicht energielabel C te hebben. Wanneer uw vastgoedlocaties hier niet aan voldoen mogen deze panden conform wetgeving niet meer verhuurd of verkocht worden.

Alle bovengenoemde zaken worden met u door uw accountmanager op persoonlijke wijze doorgenomen. U ontvangt een op maat afgestemd en vrijblijvend advies.

Vastgoed energie besparen? Neem contact met ons op

Wilt u besparen op uw vastgoed energie? Maak een afspraak en laat hier uw gegevens achter zodat uw vastgoed accountmanager contact met u kan opnemen. U kunt ook het Vastgoed team direct bellen op 036-20 44 000

callcenter

Neem contact met ons op

Bel 036 20 44 000
document_pijl

Direct een vrijblijvende offerte?

Vraag offerte aan
time_call

Liever teruggebeld worden?

Terugbelverzoek

Klanten over ons:

Veehouderij te Groenlo

Sinds begin 2017 zijn wij klant bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf. Meteen...
2019-09-19T11:06:32+00:00
Sinds begin 2017 zijn wij klant bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf. Meteen merkten wij dat Nieuw-Hollands Energiebedrijf anders is dan haar concurrenten. Een persoonlijke aanpak en extra service staat bij hun hoog in het vaandel. Ook levert Nieuw-Hollands Energiebedrijf extra (gratis) diensten zoals het terugvragen van de energiebelasting, dit leverde een flinke belastingteruggave op! Kortom, wij zijn erg tevreden over het Nieuw-Hollands energiebedrijf. Mevrouw E. Huurdeman-Huinink (eigenaar)

Akkerbouwbedrijf te Westendorp

Sinds 2018 zijn wij klant bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf. Wij zijn...
2019-09-19T11:06:46+00:00
Sinds 2018 zijn wij klant bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf. Wij zijn tevreden over het bedrijf, ze zijn klantvriendelijk en zeer goed bereikbaar. De overstap naar Nieuw-Hollands Energiebedrijf is soepel en eenvoudig gegaan. Wij raden Nieuw-Hollands Energiebedrijf aan als energieleverancier. Meneer B.L. Westerveld (eigenaar)

Veehouderij te Sinderen

Onze ervaring met Nieuw-Hollands Energiebedrijf is goed. Wij hebben geen...
2019-09-19T11:07:31+00:00
Onze ervaring met Nieuw-Hollands Energiebedrijf is goed. Wij hebben geen klachten of commentaar, wij hebben altijd gewoon stroom en alles is verder prima geregeld. Meneer J. Rougoor (eigenaar)

Veehouderij te Voorst

Voor mij is voornamelijk de zekerheid van stroom belangrijk, er...
2019-09-19T11:08:18+00:00
Voor mij is voornamelijk de zekerheid van stroom belangrijk, er moet altijd energie geleverd worden, dat is het belangrijkste en dat gaat goed. Meneer H.T.M. Keizer (eigenaar)

Rundveehouderij te Tubbergen

Mijn ervaringen met het Nieuw-Hollands Energiebedrijf zijn goed, ik heb...
2019-09-19T11:08:30+00:00
Mijn ervaringen met het Nieuw-Hollands Energiebedrijf zijn goed, ik heb hier niks op aan te merken. Ik vind de service goed en heb tot op heden nooit problemen ervaren. Dat doen jullie altijd heel netjes. Eigenaar rundveehouderij

Pluimveebedrijf te Zuna

Nieuw-Hollands Energiebedrijf bevalt goed als energieleverancier, alles verloopt naar wens!...
2019-09-19T11:09:47+00:00
Nieuw-Hollands Energiebedrijf bevalt goed als energieleverancier, alles verloopt naar wens! Meneer H.J. Lohuis (eigenaar)

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland-Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.