Uw energiepartner

Voordelig grootzakelijke energie bij Holland Energie

Op de zakelijke markt zijn er verschillende energieleveranciers actief die u zogenaamd de scherpste energietarieven bieden. Maar wat is een scherp tarief voor grootzakelijke energie?

Dat kan vaak pas achteraf bepaald worden na een zorgvuldige evaluatie van de inkoopstrategie. Naast een scherp energietarief kan een energieleverancier voor u namelijk nog veel meer energiekosten besparen, maar dat doen de meeste leveranciers niet. Wij doen dat wel. Wanneer u voor Nieuw-Hollands Energie kiest, profiteert u niet alleen van onze scherpe tarieven passend bij uw bedrijfsprofiel, maar kunt u tevens rekenen op extra kostenbesparingen, persoonlijke service én advies over al uw energievraagstukken. Zo heeft u uw energieleverancier en -adviseur onder één dak. Bij Nieuw-Hollands Energie krijgt u dus meer, zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen.

Inkooptiming en inkoopstrategie

Bent u een grootzakelijke energieverbruiker en wilt u meer weten over de inkooptiming en -strategie? De experts van Holland Energie kunnen u daarbij helpen. De elektriciteit- en gasprijs kan namelijk sterk schommelen.

Op de groothandelsmarkten kunnen binnen één kalenderjaar grote prijsfluctuaties optreden. Deze schommelingen hebben doorgaans een grote impact op uw energiekosten. Onverwachte prijsstijgingen zijn niet alleen een onaangename kostenpost maar vooral een groot risico voor uw bedrijf. Dit risico wilt u natuurlijk zo goed zo mogelijk beheersen. Wij begrijpen dat dit verschillende vragen bij u kan oproepen: Wanneer moet ik instappen en wanneer juist niet? Welk product en welke inkoopstrategie past het beste bij mijn bedrijf? Welke prijsrisico’s loop ik als ik wel of geen inkoopstrategie heb? Dit zijn relatief complexe vragen die expertise van verschillende (deel)markten en producten vereist. Zeker in het geval wanneer energie grootzakelijk toegepast moet worden. Nieuw-Hollands Energiebedrijf helpt u daarbij. Wij hebben deze expertise in huis en kunnen u op maat adviseren zonder dat u daar extra voor betaalt. Wij nemen de tijd om voor uw bedrijf de juiste inkoopstrategie te formuleren, met bijpassend product.

Meer lezen +

Wanneer is uw bedrijf eigenlijk een grootzakelijke energieverbruiker?

Of uw bedrijf als grootzakelijk wordt beschouwd door de energiewet wordt niet, zoals de naam doet vermoeden, bepaald door het daadwerkelijke energieverbruik. Het verschil tussen klein- en grootzakelijke energie wordt namelijk bepaald door de capaciteit van uw aansluiting. Uw bedrijf is een grootzakelijke energieverbruiker als uw aansluitcapaciteit meer dan 3×80 Ampère bedraagt en/of wanneer uw gasaansluiting een doorlaatwaarde heeft van meer dan 40 m3 per uur (een zogeheten G25 aansluiting).

Producten voor energie op grootzakelijk niveau

Op het gebied van grootzakelijke energie, bieden wij u diverse producten aan die gebaseerd zijn op een Vaste Prijs, Flexibele Prijs, of Click-Prijs. Wanneer u kiest voor een Vaste Prijs, heeft u ten allen tijde zekerheid omdat u steeds dezelfde prijs voor energie betaalt. Een andere optie is de Flexibele Prijs, waarbij u de prijs betaalt die per dag tot stand komt op de energiemarkt. Deze prijs kan dus van dag tot dag fluctueren. Hierdoor ontstaat de kans om in te spelen op de actualiteit van de energiemarkt. Tot slot kunt u kiezen voor de Click-Prijs waarbij u de prijzen vastlegt middels gespreide inkoopmomenten. Met de Click-Prijs zorgt u ervoor dat u niet op één moment uw energieprijzen vastlegt.

Geïnteresseerd in het verduurzamen van grootzakelijke energie?

In de huidige wereld is verduurzaming een actueel en urgent onderwerp, waarbij we allemaal een steentje bij proberen te dragen aan een beter milieu. Voor nu, en in de toekomst. Energie grootzakelijk verduurzamen is daarom essentieel om als bedrijf groen te worden en groen te blijven. Door vandaag nog te starten met verduurzaming profileert u uw bedrijf niet alleen als een maatschappelijk bewuste organisatie naar uw klanten, maar kunt u daarnaast ook een aanzienlijke kostenbesparing realiseren.

Verdien geld met uw zonnepanelen

Op het gebied van grootzakelijke energie, bieden Een mooi voorbeeld hiervan zijn zonnepanelen. Door zonnepanelen te installeren wordt u uw eigen stroomleverancier, en kan u zelfs een terug leveringsvolume realiseren als u uw eigen opgewekte energie niet verbruikt. Samen met uw bedrijf kan Nieuw-Hollands Energie een maximaal rendement realiseren op uw zonne-installatie door kritisch te kijken naar de afstemming van verschillende belangrijke componenten in uw grootzakelijke energiehuishouding.

Grootzakelijke laadoplossingen

In de huidige wereld is verduurzaming een actueel en urgent onderwerp, waarbij we allemaal Een andere optie om niet alleen uw bedrijf te verduurzamen, maar ook om extra service aan uw medewerkers en klanten te verlenen, is het plaatsen van laadpalen. We rijden in Nederland steeds vaker elektrisch dus het kan zeker verstandig zijn hier nu al in te investeren. Naast het feit dat u deze service levert, biedt een laadoplossing ook voordelen. U kunt bijvoorbeeld aanspraak maken op een vergoeding voor iedere geladen kWh. U kunt kiezen uit diverse oplossingen voor laadpalen. Nieuw-Hollands Energiebedrijf is er om u hierin te adviseren, en te ondersteunen. Wij hebben veel ervaring op het gebied van verduurzamen van energie op grootzakelijk niveau.

VeWilt u meer informatie over energie grootzakelijk?

Heeft u advies nodig over het afsluiten van energie op grootzakelijk niveau? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte bij ons aan. U kunt ons telefonisch bereiken op 036-2044000. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wij zien uw vraag graag tegemoet!

Holland Energie helpt u

Holland Energie helpt u met het  optimaliseren van uw energiehuishouding zodat u de vruchten daarvan plukt.  Alles onder 1 dak met 1 vast aanspreekpunt. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact met ons op

Wij staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Bel 036 20 44 000

Direct online afsluiten

Sluit direct online af.

Direct een vrijblijvende offerte?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Teruggebeld worden?

Liever teruggebeld worden?

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.