Referenties

Een aantal klanten uit verschillende bedrijfssectoren vertellen hieronder over hun ervaringen met Nieuw-Hollands Energiebedrijf.
In verband met privacy overwegingen zijn overige referenties op aanvraag beschikbaar.

Woningbouwvereniging Patrimonium te Barendrecht

Sinds wij zaken doen met Nieuw-Hollands Energiebedrijf hebben wij inzicht gekregen in ons energieverbruik en hebben wij meer grip gekregen op onze energieportefeuille. Door middel van de gebruiksvriendelijke online omgeving die naar onze wensen volledig op maat is gemaakt kunnen wij heel gemakkelijk aansluitingen aan- en afmelden en de rest van onze energiezaken regelen.
De lijntjes met Nieuw-Hollands Energiebedrijf zijn kort en we kunnen snel schakelen samen. Nieuw-Hollands Energiebedrijf onderscheidt zich van de grote energieleveranciers door middel van haar persoonlijke aanpak, proactieve houding en maatwerk oplossingen.
Onze verwachtingen zijn in ieder geval overtroffen!

Mevrouw J. Collignon (financieel medewerker en energieconsulent)

Veehouderij te Groenlo

Sinds begin 2017 zijn wij klant bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf.
Meteen merkten wij dat Nieuw-Hollands Energiebedrijf anders is dan haar concurrenten.
Een persoonlijke aanpak en extra service staat bij hun hoog in het vaandel.
Ook levert Nieuw-Hollands Energiebedrijf extra (gratis) diensten zoals het terugvragen van de energiebelasting,
dit leverde een flinke belastingteruggave op!
Kortom, wij zijn erg tevreden over het Nieuw-Hollands energiebedrijf.

Mevrouw E. Huurdeman-Huinink (eigenaar)

Akkerbouwbedrijf te Westendorp

Sinds 2018 zijn wij klant bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf. Wij zijn tevreden over het bedrijf, ze zijn klantvriendelijk en zeer goed bereikbaar.
De overstap naar Nieuw-Hollands Energiebedrijf is soepel en eenvoudig gegaan. Wij raden Nieuw-Hollands Energiebedrijf aan als energieleverancier.

Meneer B.L. Westerveld (eigenaar)

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland-Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.