Lagere kosten

Lagere prijs

Nieuw-Hollands Energiebedrijf bestaat sinds 2015 en is actief op de zakelijke markt. Wij zijn een nieuwe speler en doen het anders dan de traditionele energiebedrijven: wij leveren meer, wij doen het goedkoper en doen het beter op persoonlijke service en klanttevredenheid. Nieuw-Hollands Energiebedrijf is 100% ondernemend en 100% gefocust op ondernemers.

Geen verouderde IT systemen, geen grote wagenparken, geen dure kolen- of gascentrales, geen dure managers en directeuren op grote verkoop-, inkoop- en serviceafdelingen. Nieuw-Hollands Energiebedrijf doet het slimmer, ondernemender en daarom goedkoper.

Hoe dat kan? Wij bedienen onze klanten met 3,5 keer minder medewerkers en dus tegen veel lagere kosten dan traditionele energiebedrijven. Ook kopen wij de energie voor onze klanten slim in tegen lagere kosten. Deze kostenvoordelen vertalen wij direct door naar onze klanten.

Bovendien leveren wij meer dan alleen groene stroom en gas: wij analyseren standaard ook andere energiekosten en besparingen voor onze klanten.

Daarom zit u als zakelijke klant bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf gegarandeerd goed; nu en in de toekomst.