Lagere prijs

Holland Energie is opgericht in 2015 en is actief op de zakelijke markt.

Wij zijn een relatief nieuwe speler en werken anders dan de traditionele energiebedrijven: wij leveren meer, goedkoper en beter op persoonlijke service en klanttevredenheid. Holland Energie is 100% gefocust op ondernemers.

Geen verouderde IT systemen, geen grote wagenparken, geen dure kolen- of gascentrales, geen dure managers en directeuren op grote verkoop-, inkoop- en serviceafdelingen. Holland Energie doet het slimmer, ondernemender en daarom goedkoper.

Hoe dat kan? Wij bedienen onze klanten met 3,5 keer minder medewerkers en dus tegen veel lagere kosten dan traditionele energiebedrijven. Ook kopen wij de energie voor onze klanten slim in tegen lagere kosten. Deze kostenvoordelen vertalen wij direct door naar onze klanten.

Bovendien leveren wij meer dan alleen groene stroom en gas: wij analyseren standaard ook andere energiekosten en besparingen voor onze klanten.

Daarom zit u als zakelijke klant bij Holland Energie gegarandeerd goed; nu en in de toekomst.

Holland Energie helpt u

Holland Energie helpt u met het  optimaliseren van uw energiehuishouding zodat u de vruchten daarvan plukt.  Alles onder 1 dak met 1 vast aanspreekpunt. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact met ons op

Wij staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Bel 036 20 44 000

Direct online afsluiten

Sluit direct online af.

Direct een vrijblijvende offerte?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Teruggebeld worden?

Liever teruggebeld worden?

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.