Voordelen energie zakelijk

Een energiecontract afsluiten voor uw bedrijf of onderneming. Waarom zou u dat doen en welke voordelen heeft dit voor u? Doorgaans krijgen wij deze vragen van ondernemers. De voordelen van energie zakelijk zijn verschillend voor iedere ondernemer. Voor een grootverbruiker kan de inkoopstrategie, het servicemodel, controle over het energieverbruik en duurzaamheid het belangrijkste zijn. Waarbij scherpe vaste tarieven en gewoon goede service voor een MKB-bedrijf belangrijker kunnen zijn. Maar wat voor voordelen heeft een zakelijk energiecontract nog meer naast deze redenen? Wij zetten ze voor u op een rij.

Verbruiksmanagement zakelijke energie

Wanneer u een bedrijf runt is inzage in uw energieverbruik ontzettend belangrijk. U wilt immers de controle behouden over uw zakelijke uitgaven. De kosten van uw energie verbruik zijn afhankelijk van twee factoren. De tarieven voor zakelijke energie en het energie verbruik van uw onderneming. Bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf krijgen al onze klanten een energie verbruiks manager. Hiermee krijgt u zelf inzicht in uw stroom- en gasverbruik. Dit in combinatie met onze scherpe zakelijke energietarieven geeft u als bedrijf een groot voordeel.

Een vast contactpersoon

Een veel gehoord punt van irritatie op zowel de particuliere als zakelijke energiemarkt is slechte communicatie, geen vast contactpersoon en lange wachttijden bij de klantenservice. Uw tijd is schaars en wanneer u daarom een vraag of opmerking heeft over uw zakelijke energiecontract wilt u gewoon snel en goed geholpen worden. Een groot voordeel van energie zakelijk is dat u een vast contactpersoon krijgt. Bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf kunt u uw vaste contactpersoon direct via een 036 nummer bereiken. Zo bent u verlost van lange wachttijden en kunnen wij u snel op een persoonlijke manier helpen.

Standaard controle op energiebelastingteruggave

Een ander groot voordeel van zakelijke energie is de mogelijkheid op energie belastingteruggave. In veel gevallen kunt u te veel betaalde energiebelasting terugvorderen. Dit kan al snel honderden euro’s aan voordeel opleveren. Als uw zakelijke energieleverancier willen wij u het zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom voeren wij standaard een energiebelastingteruggave controle voor u uit. Vraag hiernaar tijdens het adviesgesprek.  

Automatische verbruikscontrole

Ondanks dat u als klant bij ons een handige verbruiksmanager tot uw beschikking heeft. Kan het voorkomen dat in drukke periodes de controle op het energie verbruik erbij inschiet. Ook hier houden wij rekening mee. Voor onze zakelijke klanten voeren wij namelijk een automatische verbruikscontrole inclusief melding bij meer- of minder verbruik uit. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en behoudt u controle op uw zakelijk energie verbruik.

Andere voordelen voor energie zakelijk bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf

Naast al deze energie zakelijke voordelen, bieden wij nog meer! Wanneer u ervoor kiest om klant te worden bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf bieden wij u ook nog het volgende aan.

Daarnaast bent u bij ons altijd verzekert van scherpe tarieven en groene stroom. Bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf is duurzaam ondernemen namelijk een belangrijk onderwerp.

De voordelen van Nieuw-Hollands Energiebedrijf

  • Een een energie cashback actie van €250,-
  • Gratis adviesgesprek over kostenbesparing voor verlaging capaciteit aansluiting
  • Gratis adviesgesprek over laadpalen en laadoplossingen
  • Gratis adviesgesprek over zonnepanelen
  • Gratis aanvraag SDE-subsidie