Prijszekerheid

Zoekt u het gemak van prijszekerheid? Weet u graag vooraf waar u aan toe bent? U kunt Vaste Prijs Elektriciteit en/of Gas kiezen voor een periode van 1, 3 of 5 jaar.

NHE Vaste prijs zonder lijnen

Door voor een vaste prijs te kiezen, kiest u voor zekerheid. Gedurende de door u geselecteerde contractperiode betaalt u steeds dezelfde prijs per kWh elektriciteit of per m3 gas dat u afneemt. Zo heeft u geen verrassingen door een steeds wisselende energieprijs. Met de huidige lage elektriciteits- en gasprijzen is dit een goede keuze.

U betaalt aan ons een contractprijs die bestaat uit:

  • De vaste prijs per kWh;
  • De vaste prijs per m3 gas;
  • De maandelijkse vaste leveringskosten vergoeding per energiesoort.

Deze prijs is exclusief alle vergoedingen van de regionale netbeheerder, zoals de kosten voor aansluiting en transport op het lokale netwerk, Energiebelastingen (EB), ODE, btw en overige door de overheid opgelegde of nog op te leggen heffingen, belastingen of toeslagen.

U heeft de keuze uit de volgende opties:

Elektriciteit

  • HollandStroom Groen Vaste Prijs
  • HollandStroom Wind Vaste Prijs, groen door alleen wind, opgewekt in Nederland tegen kleine meerprijs
  • HollandStroom Zon Vaste Prijs, groen door alleen zon, opgewekt in Nederland tegen kleine meerprijs

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland-Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.