De Vereniging van Dynamische Energieleveranciers heeft de prijzen van afgelopen jaar vergeleken met variabele contracten. Hieruit blijkt dat de tarieven voor stroom 35% lager lagen dan de variabele tarieven. Ook voor gas scheelde het aanzienlijk en betaalde je 25% minder voor je gasrekening.

๐™€๐™š๐™ฃ ๐™ฏ๐™–๐™ ๐™š๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™  ๐™™๐™ฎ๐™ฃ๐™–๐™ข๐™ž๐™จ๐™˜๐™ ๐™š๐™ฃ๐™š๐™ง๐™œ๐™ž๐™š๐™˜๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™ง๐™–๐™˜๐™ฉ ๐™ก๐™š๐™ซ๐™š๐™ง๐™ฉ ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™™๐™ž๐™ง๐™š๐™˜๐™ฉ๐™š ๐™—๐™š๐™จ๐™ฅ๐™–๐™ง๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™ค๐™ฅ.

Holland Energie biedt totaaloplossingen voor ieder energievraagstuk. Duurzame stroom en gas maar ook laadpaalvoorzieningen inclusief het beheer, zonnepanelen en accuopslag. Met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u van een deskundig advies voorzien en veel werk uit handen nemen.

๐™ƒ๐™ค๐™ก๐™ก๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™€๐™ฃ๐™š๐™ง๐™œ๐™ž๐™š ๐™ ๐™–๐™ฃ ๐™ค๐™ค๐™  ๐™ช๐™ฌ ๐™š๐™ฃ๐™š๐™ง๐™œ๐™ž๐™š๐™ฅ๐™–๐™ง๐™ฉ๐™ฃ๐™š๐™ง ๐™ฏ๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ. Wil je hier meer over weten? Plan dan een afspraak in metย Martijn de Klerkย of bel naar 06-51921396 voor vrijblijvende informatie. Wij komen graag bij u langs om uw energieprofiel te analyseren en te optimaliseren.