LET OP! 

Holland Energie bv handelt NIET onder de naam HollandsEnergie of HEM!!

Helaas wordt Holland Energie bv onderdeel van Nieuw-Hollands Energiebedrijf bv in Almere regelmatig aangezien voor het bedrijf HollandsStroom, HollandsEnergie of HEM. Over dit bedrijf – dat verschillende namen gebruikt – zijn heel veel klachten. Op 26 september jl. zijn de praktijken van dit bedrijf uitbreid aan bod geweest bij consumentenprogramma Radar.

Wij willen bedrukken dat Holland Energie bv een professionele energieleverancier is. Wij handelen dus niet onder de naam HollandsStroom/HollandsEnergie/HEM en hebben géén samenwerkingsverband met dit bedrijf.

Wij ontvangen inmiddels vele klachten van mensen die in de veronderstelling zijn dat zij energieleveringsovereenkomsten hebben afgesloten bij Holland Energie bv. Dit blijkt echter bij HollandsStroom/HollandsEnergie/HEM te zijn geweest die op zeer op agressieve wijze klanten misleid.

HollandsStroom/HollandsEnergie gebruikt onze naam en doet voorkomen dat zij op de hoogte zijn van uw huidige energieleveringsovereenkomsten. Trap hier niet in! Voor u het weet zit u vast aan (dubbele) energieleveringsovereenkomsten met hoge tarieven. Indien u telefonisch wordt benaderd voor het afsluiten van een energieleveringsovereenkomst, vragen wij u hier alert op te zijn!

Indien u het niet vertrouwt, vragen wij u om direct het telefoongesprek te beëindigen. Mocht u benaderd zijn door HollandsStroom/HollandsEnergie of onverhoopt al een energieleveringsovereenkomst hebben afgesloten bij HollandsStroom/HollandsEnergie, neemt u dan alstublieft contact met ons op via het e-mailadres klantenservice@holland-energie.nl of telefonisch via 036 204 4000.

Wij zullen het dan verder voor u oppakken en voor u uitzoeken hoe u van deze energieleveringsovereenkomsten af kunt komen!

Tot slot: Holland Energie werkt met een beperkt aantal zeer streng geselecteerde intermediairs samen en doet geen telefonische acquisitie. Mocht u twijfelen neem dan direct contact met ons op om e.e.a. te verifiëren.