LET OP! 

Wij zijn NIET Hollandse Energie Maatschappij (HEM)

Helaas worden wij, Holland Energie BV, regelmatig verward met het bedrijf Hollandse Energie Maatschappij, ook wel HEM genaamd. Hier ondervinden wij veel hinder van.

Wij ontvangen veel klachten van klanten van energieleverancier HEM die deze energieleverancier met ons verwarren. Er is daarnaast veel negatieve berichtgeving in de media over energieleverancier HEM. Inmiddels staat HEM vanwege hun handelswijze onder verscherpt toezicht bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Vanwege de verwarring met ons, Holland Energie BV, willen wij extra benadrukken wij op geen enkele wijze verbonden zijn aan Hollandse Energie Maatschappij (HEM). Wij handelen niet onder de namen Hollandse Energie Maatschappij of HEM en hebben géén samenwerkingsverband met dit bedrijf.

Goed om te weten: Holland Energie werkt met een beperkt aantal zeer streng geselecteerde intermediairs samen en doet geen telefonische acquisitie. Als u twijfelt over wie u heeft gebeld, neem dan contact met ons op via 036-2044000. Onze medewerkers staan u graag te woord om u verder te helpen.