Aanhoudend hoge energieprijzen.

Door de huidige energiecrisis veroorzaakt door o.a. de situatie in Oekraïne is er veel onzekerheid op de energiemarkt met als gevolg dat de gas- en stroomtarieven blijven stijgen. Dit resulteert in hogere (voorschot)facturen die u van ons ontvangt. Om deze reden adviseren wij u om uw energieverbruik de komende periode goed in de gaten te houden en, indien mogelijk, extra te besparen op uw stroom- en gasverbruik.

Energie besparen

Om direct op uw stroom- en gasverbruik te besparen kunt u denken aan: het verlagen van de temperatuur van verwarmde ruimtes, alleen verwarmen en verlichten waar nodig, aanpassingen te verrichten in uw operationele bedrijfsprocessen, alleen energiezuinige apparaten en led-verlichting inzetten en zorgen voor voldoende isolatie. 

Zorg daarnaast s.v.p. voor voldoende saldo op uw betaalrekening, zodat de levering geborgd kan blijven. Dreigt u onverhoopt uw facturen niet meer te kunnen betalen, vernemen wij dat graag van u zodat wij met u mee kunnen denken aan een oplossing.   

Mocht u daarnaast geïnteresseerd zijn naar de huidige marktontwikkelingen, dan kunt u dit via onze website volgen via de link: https://holland-energie.nl/marktprijzen. Als de marktprijzen weer dalen, zult u uiteraard lagere (voorschot)facturen van ons ontvangen.

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag! Op onze website vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Heeft u liever telefonisch contact voor tips of adviezen hoe u kunt besparen? Bel naar onze klantenservice via 036 20 44 000. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 19:00. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Almere, 30 augustus 2022