Accu’s als duurzaam verdienmodel

Ook voor energieopslag kunt u bij ons terecht!

Energieopslag staat momenteel volop in de schijnwerpers, met uitdagingen zoals netcongestie, afbouw van de salderingsregeling en variabele kosten voor teruglevering. Bij Holland Energie zien wij accu’s als dé oplossing voor deze vraagstukken.

Wat Holland Energie uniek maakt, is dat wij alle benodigde kennis onder één dak hebben. Als u overweegt de mogelijkheden van accu’s voor uw bedrijf te verkennen, beginnen we met een quick scan om te bepalen of dit überhaupt zinvol en haalbaar is. Bij een positieve conclusie volgt een uitgebreid haalbaarheidsonderzoek, inclusief een gedetailleerd overzicht van kosten en mogelijkheden. Dit omvat ook het financiële plaatje. Het selecteren van de juiste accu en het beheren van de plaatsing ervan wordt door ons verzorgd. Het belangrijkste aspect  is de inregeling en programmering van de accu. Hier nemen wij de leiding en met onze technische kennis bewaken en monitoren wij alle data, zodat u het optimale rendement uit uw investering haalt.

Holland Energie is partner in energie

Meer dan alleen een energieleverancier biedt Holland Energie het beste energiecontract met dynamische tarieven. Dit is een essentieel onderdeel van energieopslag om effectief in te spelen op dagmarktprijzen.

Alles onder één dak – van advies en oplossingen voor uw energievraagstuk tot de installatie van accu’s, laadpalen en zonnepanelen. Holland Energie is uw complete partner in duurzame energie. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met via telefoonnummer 036- 2044000 of e-mail klantenservice@holland-energie.nl. Wij komen graag met u in contact.