voordelen zakelijke energie

Laadpaal succes

Heeft u al de laadvoorziening op orde?

Holland Energie helpt u graag bij de toetsing en beantwoording van deze vraag. Als blijkt dat u nog niet voldoet kunnen wij u vrijblijvend adviseren.

Wij zijn namelijk specialist in ontwerp, plaatsing en afstemming van slimme laadpalen op uw huidige elektrische installatie.  Doordat wij over de juiste kennis, ervaring, partners en ondersteuning beschikken kunnen wij dit voor u kostenefficiënt inrichten en beheren. Want met het enkel neerzetten van een laadlaadpaal ben je er nog niet.

Onze kracht

In samenwerking met onze laadpartner hebben wij een slimme laadpaal ontwikkeld (Smart-Charging) met NHE laadbeheersoftware (met ondersteuning van helpdesk).

Door Smart-Charging, wordt de maximale capaciteit van uw aansluiting gebruikt en hoeft u niet de huidige aansluiting te verzwaren, wat kostbaar is. Daarnaast worden extra kosten vermeden door de optimale benutting van de beschikbare energie. Verder kunt u zelf het verdienmodel inrichten, wat wij volledig voor u kunnen beheren. Door onze NHE laadbeheersoftware kunt u op ieder moment inzicht krijgen in de activiteit van uw laadvoorziening. Bijkomende voordeel van laadfaciliteiten is dat u deze kunt aanbieden aan uw gasten, medewerkers en/of zelfs openbaar beschikbaar kunt stellen incl. een verdienmodel.

Weinig risico

Onze laadpalen zijn ingericht om veel voorkomende problemen en risico’s te voorkomen, zoals:

  • Te langzaam laden
  • Power quaility errors (soms oorzaak van brand)
  • Hoge investeringen, zoals het verzwaren van aansluiting
  • Niet kunnen profiteren van lage energietarieven

Voor meer informatie: Laadpalen

Elektrische laadpalen

Holland Energie helpt u

Holland Energie helpt u met het  optimaliseren van uw energiehuishouding zodat u de vruchten daarvan plukt.  Alles onder 1 dak met 1 vast aanspreekpunt. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact met ons op

Wij staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Bel 036 20 44 000

Direct online afsluiten

Sluit direct online af.

Direct een vrijblijvende offerte?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Teruggebeld worden?

Liever teruggebeld worden?

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.