Laadpalen

Aanleg van laadpalen verplicht per 10 maart 2020!

Volgens de nieuwe Nederlandse wet- en regelgeving moeten bedrijven 10% van de parkeerplaatsen voorzien van laadpalen. Dit geldt voor (nieuwe) kantoorgebouwen met meer dan 10 parkeerplekken of bij ingrijpende renovatie. Deze nieuwe wetgeving komt voort uit het klimaatakkoord inzake stimulering elektrisch rijden. De laadinfrastructuur in Nederland dient dus uitgebreid te worden waarbij bedrijven een verplichting van de overheid krijgen opgelegd om hier in te voorzien.

Heeft u al de laadvoorziening op orde?

Nieuw-Hollands Energiebedrijf (NHE) helpt u graag bij de toetsing en beantwoording van deze vraag. Als blijkt dat u nog niet voldoet kunnen wij u vrijblijvend adviseren. Wij zijn namelijk specialist in ontwerp, plaatsing en afstemming van slimme laadpalen op uw huidige elektrische installatie.  Doordat wij over de juiste kennis, ervaring, partners en ondersteuning beschikken kunnen wij dit voor u kostenefficiënt inrichten en beheren. Want met het enkel neerzetten van een laadlaadpaal ben je er nog niet.

Onze kracht

In samenwerking met onze laadpartner hebben wij een slimme laadpaal ontwikkeld (Smart-Charging) met NHE laadbeheersoftware (met ondersteuning van helpdesk). Door Smart-Charging, wordt de maximale capaciteit van uw aansluiting gebruikt en hoeft u niet de huidige aansluiting te verzwaren, wat kostbaar is. Daarnaast worden extra kosten vermeden door de optimale benutting van de beschikbare energie. Verder kunt u zelf het verdienmodel inrichten, wat wij volledig voor u kunnen beheren. Door onze NHE laadbeheersoftware kunt u op ieder moment inzicht krijgen in de activiteit van uw laadvoorziening. Bijkomende voordeel van laadfaciliteiten is dat u deze kunt aanbieden aan uw gasten, medewerkers en/of zelfs openbaar beschikbaar kunt stellen incl. een verdienmodel.

Elektrische laadpalen

Onze laadpalen zijn ingericht om veel voorkomende problemen en risico’s te voorkomen, zoals:

  • Te langzaam laden
  • Power quaility errors (soms oorzaak van brand)
  • Hoge investeringen, zoals het verzwaren van aansluiting
  • Niet kunnen profiteren van lage energietarieven

Voor meer informatie: https://hollandenergie.nl/laadpalen/

Keertje (online) koffie drinken?

Ik hoop u snel te spreken om te kijken waar we u mee kunnen helpen. U kunt mij, Pieter Abbas, bereiken op het nummer: 06 – 21 91 16 66. U kunt ook mailen naar p.abbas@holland-energie.nl.

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland-Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.