Nieuw-Hollands Energiebedrijf handelt niet onder de naam HollandsStroom!

LET OP! Helaas wordt Nieuw-Hollands Energiebedrijf B.V. de laatste tijd regelmatig aangezien voor het bedrijf HollandsStroom. Nieuw-Hollands Energiebedrijf B.V. is een professioneel energiebedrijf en energieleverancier. Nieuw-Hollands Energiebedrijf B.V. is géén tussenpersoon zoals een intermediair, telemarketingsbedrijf of vergelijkingswebsite. Wij handelen niet in naam van HollandsStroom en hebben géén samenwerkingsverband met HollandsStroom.

Wij ontvangen inmiddels vele klachten van mensen die in de veronderstelling zijn dat zij energieleveringsovereenkomsten – op agressieve wijze – hebben afgesloten bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf B.V. Dit blijkt echter bij HollandsStroom te zijn geweest. HollandsStroom gebruikt ons naam en doet voorkomen dat zij op de hoogte zijn van uw huidige energieleveringsovereenkomsten. Trap hier niet in! Voor u het weet zit u vast aan (dubbele) energieleveringsovereenkomsten met hoge tarieven. Indien u telefonisch wordt benaderd voor het afsluiten van een energieleveringsovereenkomst, vragen wij u hier alert op te zijn!

Indien u het niet vertrouwt, vragen wij u om direct het telefoongesprek te beëindigen. Mocht u benaderd zijn door HollandsStroom of onverhoopt al een energieleveringsovereenkomst hebben afgesloten bij HollandsStroom, neemt u dan alstublieft contact met ons op via het e-mailadres klantenservice@holland-energie.nl of telefonisch via 036 204 4000.

Wij zullen het dan verder voor u oppakken en voor u uitzoeken hoe u van deze energieleveringsovereenkomsten af kunt komen!