Onze producten voor u

Prijszekerheid met een vaste prijs

Door voor een vaste prijs te kiezen, kiest u voor zekerheid. Gedurende de door u geselecteerde contractperiode betaalt u steeds dezelfde prijs per kWh elektriciteit of per m3 gas dat u afneemt. Zo heeft u geen verrassingen door een steeds wisselende energieprijs.

Wij bieden Vaste prijs Elektriciteit en/of Gas producten voor 1, 3 of 5 jaar.

Prijsflexibiliteit met APX- en TTF-prijs

Maakt u graag gebruik van schommelingen in de energiemarkt? Ziet u kansen door in te spelen op de actualiteit? Kies dan voor ons variabele prijs APX -product met de optie over te stappen naar een vaste prijs.

Wij bieden Variabele prijs Elektriciteit en/of Gas producten voor 3 jaar op basis van APX-uurprijs en TTF-dagprijs.

Standaard extra

Wij leveren meer

Bij het afsluiten van een energiecontract ontvangt u naast het groene energieproduct dat u kiest ook:

  • Slimme meter zonder meerprijs ter waarde van € 60,00 btw*
  • Online inzicht in uw energieverbruik
  • Standaard extra controles en analyses op uw energie administratie. Wij bekijken of er administratief en financieel verbeteringen mogelijk zijn.
  • Standaard een vaste contactpersoon, persoonlijke service en zijn wij gewoon te bereiken op een vast 036 nummer

*Wij vergoeden de prioriteitsplaatsing t.w.v. € 60,00 ex. btw voor kleinverbruik aansluitingen waarop een minimaal verbruik wordt gemeten van 15.000 kWh elektriciteit/jaar of 4.500 m3 gas/jaar en bij een contractlengte vanaf 3 jaar.

Waarom een slimme meter?

Een slimme meter is een nieuw soort energiemeter. Deze energiemeter is digitaal. Uw netbeheerder kan via deze digitale meter uw meterstanden op afstand lezen. De slimme meter registreert ook de teruggeleverde energie wanneer u teruglevert aan het net. Met een slimme meter krijgt u als consument of klein bedrijf meer inzicht in uw energieverbruik. Met dit inzicht wordt besparen nog makkelijker. U hebt dan namelijk meer grip op hoeveel energie u verbruikt en dus op de energiekosten.

Hardware

Door middel van een prioriteitsplaatsing kan bij u een slimme meter worden geplaatst. Wij vergoeden de kosten van de prioriteitsplaatsing ter waarde van € 60 [excl. btw, € 72,60 incl. btw]*. Doordat u een slimme meter heeft, kunnen wij inzicht in uw energieverbruik geven. Hierdoor kunt u duurzamer met energie omgaan en bestaat de mogelijkheid extra op uw energiekosten te besparen. Slimme meters worden alleen door uw netbeheerder geplaatst, waardoor Holland Energie geen invloed heeft op het plaatsingsproces van de slimme meter.

* geldt uitsluitend voor kleinverbruik aansluitingen waarop een minimaal verbruik wordt gemeten van 15.000 kWh elektriciteit/jaar of 4.500 m3 gas/jaar en bij een contractlengte vanaf 3 jaar.

Software

Naast standaard inzicht in uw verbruikspatronen, hebben wij als aanvullende dienstverlening speciale analyses in eigen huis ontwikkeld. Deze kunnen afwijkingen in uw energievraag signaleren en u daarop attenderen. Hierbij hoort tevens een jaarlijkse (telefonische) evaluatie over de ontwikkeling van uw energievraag door een van onze energiespecialisten. Dit geeft inzicht en op die manier krijgt u meer grip op uw energieverbruik. Bij contracten vanaf 3 jaar ontvangt u deze dienst gratis.

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland-Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.