Aan de slag als uw partner in energie

Nu en in de toekomst

Nieuw-Hollands Energiebedrijf doet méér naast het leveren van groene stroom en gas. Meer dan de traditionele spelers in de energiemarkt. Nieuw-Hollands Energiebedrijf introduceert een nieuwe standaard. Wij informeren u graag actief over kansen, besparingen en het optimaliseren van uw energiehuishouding. Nu en in de toekomst.

Wij staan als vooruitstrevend energiepartner klaar om u te helpen waarde te creëren in het veranderende energielandschap; aangedreven door de overgang van fossiele brandstoffen naar duurzame decentrale opwek, opslag en gebruik van energie (energietransitie).

Wij maken gebruik van slimme soft- en hardware toepassingen, gecombineerd met de expertise van energiemarkten. Dit doen wij door bijvoorbeeld de opgewekte zonne-energie zelf aan te wenden, (deels) op te slaan en te verkopen als de marktprijzen hoger zijn. Daarnaast kunnen wij voorzien in de behoefte om uw elektrisch voertuig op een gunstig moment op te laden.

Door proactief energiemanagement en -monitoring brengen wij bijvoorbeeld uw energiestromen in kaart, analyseren deze en komen met gepaste adviezen die direct waarde kunnen opleveren. Wij beperken ons niet uitsluitend tot de levering van elektriciteit en gas maar kijken naar optimalisatie in de gehele energieketen. Zoals bijvoorbeeld mogelijke verlaging van aansluitwaarden (netbeheerder), cumulatie van energiebelasting, het afstemmen van voorschotbedragen o.b.v. van het werkelijke energieverbruik, peak shaving en load management.

Door het optimaliseren en afstemmen van vraag en aanbod in combinatie met het voeren van de Programma Verantwoordelijkheid (energieleverancier) op uw energie aansluitingen zorgen wij voor een maximaal rendement in uw energiehuishouden. Met Nieuw-Hollands Energiebedrijf als energiepartner kunt u het veranderende energielandschap met vol vertrouwen tegemoet treden. Nu en in de toekomst.

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland-Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.