Prijszekerheid

Wat houdt Prijszekerheid in?

Wilt u graag vooraf weten waar u aan toe ben? Kies dan voor een energiecontract met een vaste leveringsprijs. Hierbij betaalt u steeds dezelfde prijs per kWh elektriciteit of per m3 gas dat u afneemt. Wel zo gemakkelijk! U kunt Vaste prijs Elektriciteit en/of Gas kiezen voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Door voor een vaste prijs te kiezen, kiest u voor zekerheid. Gedurende de door u geselecteerde contractperiode betaalt u steeds dezelfde prijs per kWh elektriciteit of per m3 gas dat u afneemt. Zo heeft u geen verrassingen door een steeds wisselende energieprijs.

Contractprijs

U betaalt aan ons een contractprijs die bestaat uit:

  • De vaste prijs per kWh
  • De vaste prijs per m3 gas
  • De maandelijkse vaste leveringskosten vergoeding per energiesoort

Deze prijs is exclusief alle vergoedingen van de regionale netbeheerder, zoals de kosten voor aansluiting en transport op het lokale netwerk, maar inclusief de op dat moment geldende  Energiebelastingen (EB), ODE, btw en overige door de overheid opgelegde of nog op te leggen heffingen, belastingen of toeslagen.

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland-Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.