Mijn verbruik

Ontdek uw eigen verbruiksmanager

Bewust omgaan met energie begint met de juiste én relevante informatie. Als klant van Nieuw-Hollands Energiebedrijf willen wij u graag helpen om grip te krijgen op uw energieverbruik. Daarom hebben wij speciaal voor onze klanten de EnergieVerbruiksManager ontwikkeld. Een gratis tool die u kan helpen inzicht te krijgen in uw energieverbruik.

U kunt hier inloggen.

Welke informatie kunt u zien?

Via het tabblad ‘home’ ziet u in één oogopslag een verbruiksmeter staan met daaronder een tabel met het elektriciteits- en/of gasverbruik van de laatste week. Daaronder ziet u ook direct of u meer of minder heeft verbruikt dan verwacht.

EVM 1 screenshot

 

Inzicht in uw verbruik

Door een periode te selecteren, ziet u uw geschatte- en het werkelijke verbruik per maand, week, dag en zelfs per uur. Hierdoor kunt u tijdig anticiperen en zal het bedrag op uw jaarrekening nooit meer een verrassing zijn. Want een lager verbruik staat gelijk aan een lagere energierekening!

EVM 2 screenshot

De data die zichtbaar is in uw EnergieVerbruiksManager is gebaseerd op de gegevens uit het Centraal Aansluit Register (C-AR) en uw slimme meter.

Heeft u vragen of heeft u problemen met inloggen? Neem dan contact op met onze klantenservice op het telefoonnummer 036 20 44 000. Wij helpen u graag!
Disclaimer: Nieuw-Hollands Energiebedrijf is niet aansprakelijk voor de mogelijke schade die ontstaat als gevolg van eventuele onjuistheden in of onvolledigheid van de verstrekte monitoringdata of bij de interpretatie daarvan.

Meten=weten

Inzicht in mijn energieverbruik is het startpunt van meten=weten. Het is een onmisbaar hulpmiddel om inzicht te krijgen in het hoe, wat, waar en waarom van uw energievragen. Het vormt een belangrijk gereedschap om quick-win energiebesparingen te realiseren, energieverspilling te visualiseren en de effecten van uitgevoerde maatregelen te beoordelen.