Energiepartner voor grootzakelijke markt

Oplossingen voor grootverbruik elektriciteit en gas

Het energieverbruik van bedrijven verschilt maar ook de manier waarop bedrijven met energie omgaan verschilt. Daarom bieden wij verschillende oplossingen voor grootverbruik elektriciteit en gas. Wilt u vooraf zekerheid over uw kosten of juist meer flexibiliteit en kans op een lagere energieprijs? Wij helpen u met het maken van de juiste keuze. De keuze die het beste past bij u en uw bedrijf. Bekijk nu hoe de prijsvorming van de producten tot stand komt. Bekijk nu hoe de prijsvorming van de producten tot stand komt.

Vaste Prijs

Door voor een Vaste Prijs te kiezen, kiest u voor zekerheid. Gedurende de door u geselecteerde contractperiode betaalt u steeds dezelfde prijs per kWh elektriciteit of per m3 gas dat u afneemt. Zo heeft u geen verrassingen door een steeds wisselende energieprijs.

Wij bieden Vaste prijs Elektriciteit en/of Gas producten voor 1, 3 of 5 jaar.

Flexibele Prijs

Als u kiest voor Prijsflexibiliteit betaalt u de prijs die per dag tot stand is gekomen op de energiemarkt. Vrijwel iedere leverancier koopt elektriciteit in op de APX spotmarkt. De prijzen op deze beurs komen tot stand per uur en worden gepresenteerd per dag.

Wij bieden Variabele prijs Elektriciteit en/of Gas producten voor 3 jaar.

Click-Prijs

Het Clickcontract biedt u de mogelijkheid uw elektriciteits- en gasprijs vast te leggen door middel van gespreide inkoopmomenten. Hierbij zorgt u ervoor dat u niet op één moment uw energieprijzen vastlegt. U spreidt dus het inkooprisico.

Wij bieden Clickcontracten voor 1, 3 of 5 jaar.

callcenter

Neem contact met ons op

Bel 036 20 44 000
document_pijl

Direct een vrijblijvende offerte?

Vraag offerte aan
time_call

Liever teruggebeld worden?

Terugbelverzoek

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland-Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.