De voordelen van Zeker Voordeel:

Ons scherpste tarief tegen inkoopprijzen

Tot wel € 250,- cadeau

Flexibele prijs

Standaard CO2 neutrale stroom

Vast contactpersoon op een direct vast nummer

Tal van andere waardevolle gratis energieadviezen

Mogelijkheid om prijs vast te zetten als de markt daalt

Cashback

Sluit direct af en ontvang tot
250,- cashback op zakelijk MKB energie

Klik op de button en sluit online Zeker Voordeel af. Direct een jaar na start contract ontvang u de cashback. De hoogte van de cashback is afhankelijk van uw verbruik en de looptijd.

Offerte aanvragen

Download Tarieven-prijsflexibiliteit (docx)

Meer lezen +

Wilt u tot wel 250 euro terugkrijgen?

Wilt u tot wel 250 euro terugkrijgen op uw zakelijke energierekening? Dan zit u goed bij Holland Energie. Op dit moment hebben wij speciaal voor nieuwe, zakelijke MKB-klanten een cashback actie lopen waarbij u tot wel 250 euro inclusief btw terugontvangt. Bent u een kleinzakelijke afnemer (MKB’er) die energie uitsluitend voor zakelijke doeleinden afneemt? In dit geval komt u hoogstwaarschijnlijk in aanmerking. Lees snel meer over ons en deze actie.

Goedkope zakelijke energie bij Holland Energie

Wij van Holland Energie leveren goedkope energie aan zakelijke klanten, met de focus op MKB’ers. Bij ons ontvangt u naast het scherpste tarief op zakelijke contracten, ook een cashback op uw energie.
Door de jarenlange ervaring in de energiesector, weten wij precies waar zakelijke klanten behoefte aan hebben. Wij spelen in op het feit dat klanten naar een persoonlijke aanpak en transparante dienstverlening streven. Het is ons doel om op zoek te gaan naar ideale oplossingen voor uw energiezaken. Bij Holland Energie staat daarom het bouwen van persoonlijke relaties centraal. Ook kunt u altijd bij ons terecht met al uw zakelijke MKB vragen. Sluit daarom nu een zakelijk contract af en maak gebruik van onze ondernemerskorting!

De voordelen van Zakelijke MKB Energie

Bij Holland Energie kunt u een ‘Zeker Voordeel’ contract afsluiten en profiteren van de vele voordelen. Zo krijgt u gegarandeerd ons scherpste tarief en zoals eerder benoemd, een cashback van tot wel 250 euro cadeau. Een ander voordeel van dit contract is dat u geen last meer heeft van prijsstijgingen en profiteert van onze Standaard Groene stroom. Daarnaast koppelen wij een vast contactpersoon met een direct vast nummer aan u. Indien u behoefte heeft aan waardevolle MKB-energieadvies, dan staan wij voor u klaar. Door deze aanpak is het helder met wie u te maken heeft. Als kers op de taart krijgt u ook nog eens een cashback bovenop deze voordelen!

Wanneer komt u in aanmerking voor de Cashback Energie?

De energie cashback van Holland Energie ontvangt u bij het afsluiten van het ‘Zeker Voordeel’ energie contract. U komt voor deze actie in aanmerking wanneer de zakelijke energie uitsluitend voor zakelijke doeleinden afgenomen wordt. De cashback kan oplopen tot wel 250 euro! De exacte hoogte van uw cashback is afhankelijk van uw verbruik en de looptijd die u aangaat. Direct een jaar na het afsluiten van het contract kunt u de cashback verwachten.

Sluit nu het ‘Zeker Voordeel’ contract af

Bij Holland Energie sluit u gemakkelijk en snel het contract ‘Zeker Voordeel’ af. Binnen een paar minuten is dit geregeld. Bekijk onze actievoorwaarden om te zien of u recht heeft op deze ondernemerskorting.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Bel ons op 036 20 44 000 of dien een terugbelverzoek in. Wilt u een offerte aanvragen? Dit is bij ons geheel vrijblijvend! We horen graag van u en tot snel.

Holland Energie helpt u

Holland Energie helpt u met het  optimaliseren van uw energiehuishouding zodat u de vruchten daarvan plukt.  Alles onder 1 dak met 1 vast aanspreekpunt. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact met ons op

Wij staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Bel 036 20 44 000

Direct online afsluiten

Sluit direct online af.

Direct een vrijblijvende offerte?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Teruggebeld worden?

Liever teruggebeld worden?

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.