Sluit direct af en ontvang tot
250,- cashback op zakelijk MKB energie

Ja, ik wil de cashback

Hoe krijg ik dat voordeel?

Heel makkelijk: Klik op de button en sluit online Zeker Voordeel af. Direct een jaar na start contract ontvang u de cashback. De hoogte van de cashback is afhankelijk van uw verbruik en de looptijd.

De voordelen van Zeker Voordeel:

  • Ons scherpste tarief
  • Tot wel € 250,- cadeau
  • Geen last van prijsstijgingen
  • Standaard Groene stroom
  • Vast contactpersoon op een direct vast nummer
  • Tal van andere waardevolle gratis energieadviezen
Wilt u tot wel 250 euro terugkrijgen op uw zakelijke energierekening? Dan zit u goed bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf. Op dit moment hebben wij speciaal voor nieuwe, zakelijke MKB-klanten een cashback actie lopen waarbij u tot wel 250 euro inclusief btw terugontvangt. Bent u een kleinzakelijke afnemer (MKB’er) die energie uitsluitend voor zakelijke doeleinden afneemt? In dit geval komt u hoogstwaarschijnlijk in aanmerking. Lees snel meer over ons en deze actie.

Goedkope zakelijke energie bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf
Wij van Nieuw-Hollands Energiebedrijf leveren goedkope energie aan zakelijke klanten, met de focus op MKB’ers. Bij ons ontvangt u naast het scherpste tarief op zakelijke contracten, ook een cashback op uw energie.
Door de jarenlange ervaring in de energiesector, weten wij precies waar zakelijke klanten behoefte aan hebben. Wij spelen in op het feit dat klanten naar een persoonlijke aanpak en transparante dienstverlening streven. Het is ons doel om op zoek te gaan naar ideale oplossingen voor uw energiezaken. Bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf staat daarom het bouwen van persoonlijke relaties centraal. Ook kunt u altijd bij ons terecht met al uw zakelijke MKB vragen. Sluit daarom nu een zakelijk contract af en maak gebruik van onze ondernemerskorting!

De voordelen van Zakelijke MKB Energie
Bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf kunt u een ‘Zeker Voordeel’ contract afsluiten en profiteren van de vele voordelen. Zo krijgt u gegarandeerd ons scherpste tarief en zoals eerder benoemd, een cashback van tot wel 250 euro cadeau. Een ander voordeel van dit contract is dat u geen last meer heeft van prijsstijgingen en profiteert van onze Standaard Groene stroom. Daarnaast koppelen wij een vast contactpersoon met een direct vast nummer aan u. Indien u behoefte heeft aan waardevolle MKB-energieadvies, dan staan wij voor u klaar. Door deze aanpak is het helder met wie u te maken heeft. Als kers op de taart krijgt u ook nog eens een cashback bovenop deze voordelen!

Wanneer komt u in aanmerking voor de Cashback Energie?
De energie cashback van Nieuw-Hollands Energiebedrijf ontvangt u bij het afsluiten van het ‘Zeker Voordeel’ energie contract. U komt voor deze actie in aanmerking wanneer de zakelijke energie uitsluitend voor zakelijke doeleinden afgenomen wordt. De cashback kan oplopen tot wel 250 euro! De exacte hoogte van uw cashback is afhankelijk van uw verbruik en de looptijd die u aangaat. Direct een jaar na het afsluiten van het contract kunt u de cashback verwachten.

Sluit nu het ‘Zeker Voordeel’ contract af
Bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf sluit u gemakkelijk en snel het contract ‘Zeker Voordeel’ af. Binnen een paar minuten is dit geregeld. Bekijk onze actievoorwaarden om te zien of u recht heeft op deze ondernemerskorting.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Bel ons op 036 20 44 000 of dien een terugbelverzoek in. Wilt u een offerte aanvragen? Dit is bij ons geheel vrijblijvend! We horen graag van u en tot snel.

Ja, ik wil de cashback

callcenter

Neem contact met ons op

Bel 036 20 44 000
document_vinkje

Direct online afsluiten

Nu afsluiten
time_call

Liever teruggebeld worden?

Terugbelverzoek
tarieven

Tarieven Cashback Actie

Bekijk de tarieven


* Klik hier voor de actievoorwaarden
** Klik hier voor de tarieven

Woningbouwvereniging Patrimonium te Barendrecht

Sinds wij zaken doen met Nieuw-Hollands Energiebedrijf hebben wij inzicht...
2019-09-19T11:06:06+00:00
Sinds wij zaken doen met Nieuw-Hollands Energiebedrijf hebben wij inzicht gekregen in ons energieverbruik en hebben wij meer grip gekregen op onze energieportefeuille. Door middel van de gebruiksvriendelijke online omgeving die naar onze wensen volledig op maat is gemaakt kunnen wij heel gemakkelijk aansluitingen aan- en afmelden en de rest van onze energiezaken regelen. De lijntjes met Nieuw-Hollands Energiebedrijf zijn kort en we kunnen snel schakelen samen. Nieuw-Hollands Energiebedrijf onderscheidt zich van de grote energieleveranciers door middel van haar persoonlijke aanpak, proactieve houding en maatwerk oplossingen. Onze verwachtingen zijn in ieder geval overtroffen! Mevrouw J. Collignon (financieel medewerker en energieconsulent)

Veehouderij te Groenlo

Sinds begin 2017 zijn wij klant bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf. Meteen...
2019-09-19T11:06:32+00:00
Sinds begin 2017 zijn wij klant bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf. Meteen merkten wij dat Nieuw-Hollands Energiebedrijf anders is dan haar concurrenten. Een persoonlijke aanpak en extra service staat bij hun hoog in het vaandel. Ook levert Nieuw-Hollands Energiebedrijf extra (gratis) diensten zoals het terugvragen van de energiebelasting, dit leverde een flinke belastingteruggave op! Kortom, wij zijn erg tevreden over het Nieuw-Hollands energiebedrijf. Mevrouw E. Huurdeman-Huinink (eigenaar)

Akkerbouwbedrijf te Westendorp

Sinds 2018 zijn wij klant bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf. Wij zijn...
2019-09-19T11:06:46+00:00
Sinds 2018 zijn wij klant bij Nieuw-Hollands Energiebedrijf. Wij zijn tevreden over het bedrijf, ze zijn klantvriendelijk en zeer goed bereikbaar. De overstap naar Nieuw-Hollands Energiebedrijf is soepel en eenvoudig gegaan. Wij raden Nieuw-Hollands Energiebedrijf aan als energieleverancier. Meneer B.L. Westerveld (eigenaar)

Hotel te Amsterdam

Ik ben ondertussen twee jaar klant bij het Nieuw-Hollands Energiebedrijf...
2019-09-19T11:07:10+00:00
Ik ben ondertussen twee jaar klant bij het Nieuw-Hollands Energiebedrijf en ik ben tevreden. Alles verloopt flexibel, er zijn geen problemen. Eigenaar hotel

Veehouderij te Sinderen

Onze ervaring met Nieuw-Hollands Energiebedrijf is goed. Wij hebben geen...
2019-09-19T11:07:31+00:00
Onze ervaring met Nieuw-Hollands Energiebedrijf is goed. Wij hebben geen klachten of commentaar, wij hebben altijd gewoon stroom en alles is verder prima geregeld. Meneer J. Rougoor (eigenaar)

Metaalbewerkingsbedrijf te Dronten

Onze ervaringen met het Nieuw-Hollands Energiebedrijf zijn helemaal prima, wij...
2019-09-19T11:07:43+00:00
Onze ervaringen met het Nieuw-Hollands Energiebedrijf zijn helemaal prima, wij zijn tevreden!Mevrouw E. Oogjes (directie assistent)

Cafetaria te Moordrecht

Wij zijn inmiddels al een jaar klant bij jullie en...
2019-09-19T11:07:58+00:00
Wij zijn inmiddels al een jaar klant bij jullie en alles gaat prima. Nieuw-Hollands Energiebedrijf is een nieuwe speler op de markt maar doet het goed. Jullie verschaffen duidelijke informatie, zijn transparant en helpen met het monitoren of mijn voorschotbedrag nog in lijn ligt met mijn verbruik zodat ik aan het eind van het jaar niet hoef bij te betalen. Mijn ervaringen zijn positief! Een groot voordeel waar ik erg blij mee ben is dat ik bij jullie één vast aanspreekpunt heb, dat is wel zo makkelijk en daarnaast communiceert zij ontzettend goed en duidelijk. Als ik over jullie praat merk ik dat ondernemers en collega’s jullie nog niet kennen en dat is zonde. Ik werk met veel ondernemers in de Horeca en ik zal jullie daar zeker onder de aandacht brengen. Over het algemeen willen Horeca ondernemers weinig tijd en aandacht aan hun energiecontract besteden terwijl het gemiddelde verbruik vrij hoog ligt, ik zal hun daarom zeker adviseren om over te stappen naar Nieuw-Hollands Energiebedrijf zodat zij zich kunnen focussen op hun onderneming maar dat zij toch niet teveel hoeven te betalen. Ik ben ervan overtuigd dat zij er in de toekomst ook voor open zullen staan om een referentie over jullie te schrijven. Meneer J. Chen (eigenaar)

Lunchroom te Naaldwijk

De dienstverlening van Nieuw-Hollands Energiebedrijf is prima, ik heb hier...
2019-09-19T11:08:08+00:00
De dienstverlening van Nieuw-Hollands Energiebedrijf is prima, ik heb hier zeker geen klachten over. Als er iets is kan ik altijd bij jullie terecht dus dat is helemaal prima! Meneer K.H. Tsang (eigenaar)

Veehouderij te Voorst

Voor mij is voornamelijk de zekerheid van stroom belangrijk, er...
2019-09-19T11:08:18+00:00
Voor mij is voornamelijk de zekerheid van stroom belangrijk, er moet altijd energie geleverd worden, dat is het belangrijkste en dat gaat goed. Meneer H.T.M. Keizer (eigenaar)

Rundveehouderij te Tubbergen

Mijn ervaringen met het Nieuw-Hollands Energiebedrijf zijn goed, ik heb...
2019-09-19T11:08:30+00:00
Mijn ervaringen met het Nieuw-Hollands Energiebedrijf zijn goed, ik heb hier niks op aan te merken. Ik vind de service goed en heb tot op heden nooit problemen ervaren. Dat doen jullie altijd heel netjes. Eigenaar rundveehouderij

Pannenkoekenrestaurant te Sint Annaparochie

Ik heb goede ervaringen met het Nieuw-Hollands Energiebedrijf . Ook...
2019-09-19T11:08:41+00:00
Ik heb goede ervaringen met het Nieuw-Hollands Energiebedrijf . Ook de overstap is vlekkeloos verlopen, ik heb altijd stroom gehad dus het is allemaal goed gegaan. Mevrouw Ynema (eigenaar)

Eetgelegenheid te Apeldoorn

Wil iedereen laten weten dat ik zeer tevreden ben met...
2019-09-19T11:09:05+00:00
Wil iedereen laten weten dat ik zeer tevreden ben met Nieuw-Hollands Energiebedrijf. Je krijgt hier tenminste de hulp die je nodig hebt, gelukkig heb ik hier een vast contact persoon want dat heb je tegenwoordig ook niet meer zo snel. Zijn zeer klantvriendelijk, nemen de tijd voor je, als je iets vraagt koppelen ze dat snel weer terug. Ik heb wel eens medewerkers aan de telefoon gehad van een ander energiebedrijf en dacht van zit je daar wel op de goeie plek. Dat is hier dus absoluut niet het geval. Mevrouw E.H. Klein (eigenaar)

Importeur te Aalten

Qua dienstverlening loopt alles vrij soepel, geen klachten en de...
2019-09-19T11:09:25+00:00
Qua dienstverlening loopt alles vrij soepel, geen klachten en de informatievoorziening zowel telefonisch als op de website is prima. Meneer A. van Houten (directeur)

Pluimveebedrijf te Zuna

Nieuw-Hollands Energiebedrijf bevalt goed als energieleverancier, alles verloopt naar wens!...
2019-09-19T11:09:47+00:00
Nieuw-Hollands Energiebedrijf bevalt goed als energieleverancier, alles verloopt naar wens! Meneer H.J. Lohuis (eigenaar)

Bakkerij te Emmen

Ik vind de service van Nieuw-Hollands Energiebedrijf zeer netjes, alles...
2019-09-19T11:10:11+00:00
Ik vind de service van Nieuw-Hollands Energiebedrijf zeer netjes, alles is altijd in orde. Als ik een vraag heb krijg ik altijd duidelijk antwoord van de klantenservice en de levering is ook in orde. Ik vind het ook heel mooi dat ik actief gebeld word om na te gaan of ik vragen, onduidelijkheden of feedback heb m.b.t. de kwaliteit van de dienstverlening. Alles is voor mij helemaal in orde, ik heb geen onduidelijkheden. Meneer O. Sezer (eigenaar)

cashback_banner_h718

Onze medewerkers staan voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan een persoonlijke aanpak en aan transparante diensten. Wij weten uit ervaring dat u op zoek bent naar oplossingen voor uw energie zaken. Dat deze betrouwbaar en naar uw wensen ingevuld moeten worden. En u wilt uiteraard waar voor uw geld. Holland-Energie wil graag persoonlijke relaties opbouwen en u proactief adviseren door middel van inzicht in uw energieverbruik.